logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

ممنوعیت چادر در یکی نهادهای وزارت ارشاد

ممنوعیت چادر در یکی نهادهای وزارت ارشاد
شنیده شده است که در یکی از نهادهای وابسته به وزارت ارشاد دستور داده شده تا خانم ها بدون چادر سر کار حاضر شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از پایگاه خبری شهدای ایران؛ با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید یکی از از وزارتخانه هایی که بیش از سایرین نگاه رسانه ها را به خود جلب کرده است وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


برگزار نشدن نمایشگاه های کتاب و مطبوعات و تاخیر های بدون دلیل آنها از یک طرف و بعد شنیدن اخباری مبنی بر رانت های میلیاردی در این وزارتخانه و مجوز توزیع آلبوم های برخی خوانندگان همگی باعت شد تا وزارت خانه فرهنگ و ارشاد اسلامی در کانون توجه قرار بگیرد.

شاید همین عوامل بود که کارت زرد نمایندگان مجلس را درست یک روز قبل از نخستین گرد همایی هنرمندان و دیدار با دولت در دستان سکان دار این وزارتخانه قرار داد. اما گویا ماجراهای وزارت ارشاد تمامی ندارد تا جایی که شنیده ها حاکی از آن است که در یکی از موسسات زیر مجموعه وزارت ارشاد که فعالیتهای هنری این ارگان را انجام می دهد آنگونه که کارمندان این سازمان می گویند؛ بعد از برگزاری مراسم تودیع و معارفه ریاست جدید، دستور داده شده تا بانوان کارمند این موسسه بدون چادر سر کار حاضر شوند.

این در حالی است که همواره در طول سال های بعد از انقلاب پوشش چادر نه تنها سلامت محیط کار کمک می کرد و الزامی بود بلکه حتی در حفظ امنیت، عفاف و جایگاه اجتماعی زنان نیز موثر بود.

بی شک انتظاری که از وزارت ارشاد و نهادهای مرتبط با آن وجود دارد ترویج و اشاعه حجاب همراه با فرهنگ ناب اسلامی ابتدا در محیط سازمانی خود و بعد در سطح جامعه است تا مصداق وای به روزی که بگندد نمک نشوند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه