15 میلیاد بدهید اسپانسر تیم ملی شوید
امروز جلسه ویژه ای در فدراسیون فوتبال در مورد اسپانسر جدید تیم ملی برگزار شد.با توجه به اینکه ائل خودرو ارس نتوانست نسبت به تعهداتش پایبند بماند از طرف فدراسیون با این شرکت قطع همکاری شد و به گفته مسولان آنها به دنبال اسپانسر جدید هستند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناقیمت پیشنهادی فدراسیون حدود 15 میلیارد تومان است و اگر شرکتی پیدا شود که این هزینه را تقبل کند از این پس نام او به عنوان اسپانسر اصلی مطرح میشود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,پیش از این عنوان شد یکی از اپراتورهای تلفن پیشنهاداتی را داده است. از سوی دیگر از سوی یک ایرانی مقیم امارات هم یک پیشنهاد رسیده و باید دید سرانجام فدراسیون با کدام یک از طرفین به توافق می رسد. به گفته نبی تاپایان جام جهانی خرج فدراسیون به توجه به اردوهای پیشبینی شده حدود 24 میلیارد تومان می شود که باید حتما 15 میلیارد از این هزینه توسط اسپانسر تامین شود.
,انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه