به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد طالب نسب در گفتگو با خبرنگار صدای سراب, ضمن اشاره به اهمیت توجه به اقتصاد مقاومتی و محرومیت زدایی خاطرنشان کرد: در قالب تقویت برنامه های اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج ۱۰۰ نفر دوره آموزش زنبورداری را گذراندند که گواهینامه پایان دوره به کارآموزان اعطا خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صدای سراب,وی اعزام اکیپ پزشکی و داروی رایگان به سه روستای محروم شهرستان سراب را از دیگر اقدامات بسیج سازندگی در هفته بسیج عنوان کرد.
,مسئول بسیج سازندگی سپاه سراب با بیان اینکه اجرای سیاستهای محرومیت زدایی و اقتصاد مقاومتی سپاه به جد از سوی بسیج سازندگی در عرصه های مختلف در حال اجراست ابراز داشت: عطای نزدیک به ۱۰۰ میلیون وام جهت پرورش مرغ بومی, بوقلمون و دام سنگین از دیگر اقدامات بسیج در راستای اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سالجاری است.
,طالب نسب افتتاح خانه محروم با هزینه ای بالغ بر ۱۲ میلیون تومان و برگزاری کلاسهای آموزشی بهداشت و سلامت و پیشگیری از اعتیاد را از دیگر اقدامات بسیج سازندگی عنوان کرد.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه