logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

رییس بنیاد ملی نخبگان چهارمحال و بختیاری:

پارک‌های علم و فناوری بهترین راه‌کار برای خروج از اقتصاد نفتی

پارک‌های علم و  فناوری بهترین راه‌کار برای خروج از اقتصاد نفتی
رییس بنیاد ملی نخبگان استان چهارمحال و بختیاری در همایش جهادگران علم و فناوری بسیج گفت: پارک‌های علم و فناوری بهترین راهکار برای خروج از اقتصاد نفتی و پیشرفت کشور است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ رییس بنیاد ملی نخبگان استان درهمایش جهادگران علم و فناوری و کمیته علمی بسیج استان با اشاره به این مطلب گفت: برای تحقق مطالبات رهبر انقلاب اسلامی و حرکت همه‌جانبه و جهادی در مسیر تولید ثروت و خروج از اقتصاد تک‌محصولی باید از پارک‌های علم وفناوری و علوم دانش‌بنیان حمایت شود.

مجتبی بنیادیان افزود: استانداری، دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه، صدا و سیما، مطبوعات، از جمله دستگاه‌هایی هستند که در پیشرفت پارک‌های علم و فناوری و علوم دانش‌بنیان تاثیرگذار هستند.

وی با اشاره به نقش موثر دانشگاه‌ها اضافه کرد: دانشگاه به عنوان تولیدکننده علم نقش زیادی در تربیت پژوهشگران این عرصه دارد.

بنیادیان با اشاره به نقش صنعت در توسعه علوم دانش‌بنیان گفت: همکاری صنعت با حوزه دانشگاه و پارک‌های علم و فناوری باعث تبدیل ایده به عمل و ثروت می‌شود.

مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه هم در این همایش با اشاره به تسهیلات این سازمان به نخبگان استان گفت: این سازمان از طرح‌های مبتکرین و مخترعینی که تا سقف یک میلیون توماه هزینه داشته باشد با اعطای وام حمایت می‌کند.

مهدی حق‌وردی افزود: طرح‌هایی که بیش از یک میلیون نیازمند حمایت هستند در طرح‌های تفویضی با معرفی به سازمان علمی پژوهشی تهران تا سقف ۵ میلیون تومان تسهیلات دریافت می‌کنند.

وی افزود: افرادی که در حوزه بازاریابی و تولید محصولات تجاری خواهان فعالیت هستند با معرفی به سازمان علمی پژوهشی تهران تا سقف ۱۰۰میلیون تومان می‌توانند وام دریافت کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه