دغدغه های تنها تولید کننده سیب زمینی ارگانیک استان؛
حمایتی از سوی مسئولان در خصوص محصول پاک صورت نمیگیرد/ این محصول در استان دیگر تولید می شد تبلیغات گسترده ای صورت می گرفت
احمد حبیب زاده تنها تولید کننده سیب زمینی ارگانیک استان با انتقاد از عدم حمایت مسئولان استان از محصول پاک گفت: اگر این محصول در استان دیگر تولید می شد قطعا تبلیغات گسترده ای روی آن صورت می گرفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سبلانه، امروزه توجه به تولید محصول پاک به دلایل مختلف، از جمله شیوع بسیاری از بیماری های مزمن و سرطان زا بیش از هر زمان دیگری احساس می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلانه,تولید و عرضه محصول سالم یا ارگانیک علاوه بر اینکه کاهش بیماری را به همراه دارد، سودآوری برای کشاورزان و باغداران را نیز به دنبال دارد.
این شیوه تولید و حذف کود و سموم شیمیایی در روند تولید محصولات، با توجه به گشترش انواع بیماری ها، از جنبه های مختلف دارای محاسنی است.
اما درکنار اهمیت محصول پاک و آشنایی اغلب مدیران بخش های کشاورزی ، باغداری و دامداری استان با این شیوه تولید، متاسفانه رغبتی در بین آنان برای معرفی وسیع و ایجاد شناخت عمومی برای مصرف محصولات ارگانیک مشاهده نمی شود.
در همین زمینه احمد حبیب زاده تنها تولید کننده سیب زمینی ارگانیک استان، انتقاداتی از مسئولان استان به دلیل عدم حمایت انها از این محصول دارد.
حبیب زاده تنها تولید کننده سیب زمینی ارگانیک در استان در گفتگو با سبلانه می گوید: نزدیک به 10 سال است که در زمینه تولید محصول پاک فعالیت دارم و برای اولین بار در استان و شاید در کشور موفق به ثبت برند و آرم استاندارد برای سیب زمینی تولیدی خود شده ام.
او می گوید: امسال نیز سیب زمینی ارگانیک تولید می کنم؛ سیب زمینی ارگانیک محصولی عاری از کود و سموم شیمیایی است به طوریکه در طول سه سال با حضور نمایندگانی از مراکز معتبر، در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت آزمایشات مختلفی بر روی آب و خاک انجام می شود تا از پاک بودن محصول اطمینان حاصل شود.
حبیب زاده می گوید: محصول پاک نیاز هر جامعه است؛ این مسئله مخصوصا در استان ما، که بیماری سرطان با سرعت غیر مجاز در حال حرکت است، ملموس تر است.

کشاورز نمونه استان انتظار حمایت از نهادهای مختلف استان از جمله استانداری، علوم پزشکی، جهاد کشاورزی و دیگر ارگانها را دارد و می گوید: در جامعه ای که هزینه های سر سام آوری برای مبارزه با بیماری های مختلف می شود، حمایت از محصولات پاک برای پیشگیری از بیمار شدن لازم و ضروری است.
حبیب زاده می گوید: محصول تولیدی ما به دلیل عدم فرهنگ سازی صحیح در بین مردم زیاد مورد توجه قرار نمیگیرد و در این زمینه نیاز به تبلیغات گسترده از سوی رسانه ها و بویژه صدا وسیما داریم تا این محصولات را از طریق پزشکان تغذیه و دیگر عوامل تبلیغ کنند.
این کشاورز که سیب زمینی تولیدی او در حدود 300 تن در سال است می گوید: ما توانایی تولید سالانه 3000 تن را نیز داریم که البته نیاز به حمایت مسئولان دارد.
حبیب زاده می گوید: ما نهادها و ارگان های مختلفی همچون آموزش و پرورش، استانداری، شهرداری و بسیاری موسسات دیگر داریم که جهاد کشاورزی، می تواند در جهت حمایت از کشاورزان این محصولات را در بین آنها به فروش برساند.
حبیب زاده می گوید: به دلیل نبود بازار فروش و عدم حمایت مسئولان، کشاورزان دیگر رغبتی برای این کار نشان نمی دهند و البته خود من هم دیگر از تولید این محصول ناامید شده ام.
او ادامه می دهد: اگر محصول تولیدی ما در استان های دیگر بود قطعا تبلیغات گسترده ای رو ی آن صورت می گرفت و این در حالیست که ما در استان اردبیل، فروش آنچنانی در این زمینه نداریم.
حبیب زاده در خصوص بازار فروش سیب زمینی ارگانیک تولیدی، در سایر استان ها نیز می گوید: بیشتر فروش ما در تهران و البته در زمان هایی است که نمایشگاهی برای این محصولات برپا می شود و البته در استان آذربایجان غربی نیز به صورت محدود فروش داریم.

کشاورز نمونه استان در خصوص تفاوت های سیب زمینی ارگانیک و معمولی می گوید: از نظر ظاهری بین سیب زمینی ارگانیک و معمولی تفاوتی وجود ندارد و اگر در یک مغازه ای این دو محصول در کنار هم قرار داده شود هیچ تفاوتی احساس نمی شود که البته این مسئله مشکلاتی را نیز به همراه دارد؛ تنها تفاوت این دو محصول در آرم و علامت استاندارد و طعمی است که موقع پخت و پز احساس می شود.
او می گوید: در جشنواره های مختلفی شرکت کرده ام و محصول تولیدی ما نیز تمام مراحل آزمایشی خود را پشت سر گذاشته است که تنها به حمایت نیاز داریم.
حبیب زاده در ادامه با انتقاد از عملکرد جهاد کشاورزی در حمایت از آنها می گوید: جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی این فعالیت، عملکرد ضعیفی در حمایت از ما داشته است و تنها سپاه استان برنامه هایی را در جهت حمایت از تولید کنندگان انجام داده است.
حبیب زاده در پایان با اشاره به برگزاری نمایشگاه محصولات کشاورزی در 28 آذرماه گفت: در این نمایشگاهها مردم استقبال زیادی از محصول پاک می کنند و در طول سال های گذشته شاهد بوده ایم که هرکس برای یک بار از این محصولات خریداری کرده است به مشتری ثابت ما تبدیل شده است.
حال انتظار می رود مسئولان، در جهت حمایت از محصول پاک گام های موثری بردارند.
انتهای پیام/م
تولید و عرضه محصول سالم یا ارگانیک علاوه بر اینکه کاهش بیماری را به همراه دارد، سودآوری برای کشاورزان و باغداران را نیز به دنبال دارد.
این شیوه تولید و حذف کود و سموم شیمیایی در روند تولید محصولات، با توجه به گشترش انواع بیماری ها، از جنبه های مختلف دارای محاسنی است.
اما درکنار اهمیت محصول پاک و آشنایی اغلب مدیران بخش های کشاورزی ، باغداری و دامداری استان با این شیوه تولید، متاسفانه رغبتی در بین آنان برای معرفی وسیع و ایجاد شناخت عمومی برای مصرف محصولات ارگانیک مشاهده نمی شود.
در همین زمینه احمد حبیب زاده تنها تولید کننده سیب زمینی ارگانیک استان، انتقاداتی از مسئولان استان به دلیل عدم حمایت انها از این محصول دارد.
حبیب زاده تنها تولید کننده سیب زمینی ارگانیک در استان در گفتگو با سبلانه می گوید: نزدیک به 10 سال است که در زمینه تولید محصول پاک فعالیت دارم و برای اولین بار در استان و شاید در کشور موفق به ثبت برند و آرم استاندارد برای سیب زمینی تولیدی خود شده ام.
او می گوید: امسال نیز سیب زمینی ارگانیک تولید می کنم؛ سیب زمینی ارگانیک محصولی عاری از کود و سموم شیمیایی است به طوریکه در طول سه سال با حضور نمایندگانی از مراکز معتبر، در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت آزمایشات مختلفی بر روی آب و خاک انجام می شود تا از پاک بودن محصول اطمینان حاصل شود.
حبیب زاده می گوید: محصول پاک نیاز هر جامعه است؛ این مسئله مخصوصا در استان ما، که بیماری سرطان با سرعت غیر مجاز در حال حرکت است، ملموس تر است.

کشاورز نمونه استان انتظار حمایت از نهادهای مختلف استان از جمله استانداری، علوم پزشکی، جهاد کشاورزی و دیگر ارگانها را دارد و می گوید: در جامعه ای که هزینه های سر سام آوری برای مبارزه با بیماری های مختلف می شود، حمایت از محصولات پاک برای پیشگیری از بیمار شدن لازم و ضروری است.
حبیب زاده می گوید: محصول تولیدی ما به دلیل عدم فرهنگ سازی صحیح در بین مردم زیاد مورد توجه قرار نمیگیرد و در این زمینه نیاز به تبلیغات گسترده از سوی رسانه ها و بویژه صدا وسیما داریم تا این محصولات را از طریق پزشکان تغذیه و دیگر عوامل تبلیغ کنند.
این کشاورز که سیب زمینی تولیدی او در حدود 300 تن در سال است می گوید: ما توانایی تولید سالانه 3000 تن را نیز داریم که البته نیاز به حمایت مسئولان دارد.
حبیب زاده می گوید: ما نهادها و ارگان های مختلفی همچون آموزش و پرورش، استانداری، شهرداری و بسیاری موسسات دیگر داریم که جهاد کشاورزی، می تواند در جهت حمایت از کشاورزان این محصولات را در بین آنها به فروش برساند.
حبیب زاده می گوید: به دلیل نبود بازار فروش و عدم حمایت مسئولان، کشاورزان دیگر رغبتی برای این کار نشان نمی دهند و البته خود من هم دیگر از تولید این محصول ناامید شده ام.
او ادامه می دهد: اگر محصول تولیدی ما در استان های دیگر بود قطعا تبلیغات گسترده ای رو ی آن صورت می گرفت و این در حالیست که ما در استان اردبیل، فروش آنچنانی در این زمینه نداریم.
حبیب زاده در خصوص بازار فروش سیب زمینی ارگانیک تولیدی، در سایر استان ها نیز می گوید: بیشتر فروش ما در تهران و البته در زمان هایی است که نمایشگاهی برای این محصولات برپا می شود و البته در استان آذربایجان غربی نیز به صورت محدود فروش داریم.

کشاورز نمونه استان در خصوص تفاوت های سیب زمینی ارگانیک و معمولی می گوید: از نظر ظاهری بین سیب زمینی ارگانیک و معمولی تفاوتی وجود ندارد و اگر در یک مغازه ای این دو محصول در کنار هم قرار داده شود هیچ تفاوتی احساس نمی شود که البته این مسئله مشکلاتی را نیز به همراه دارد؛ تنها تفاوت این دو محصول در آرم و علامت استاندارد و طعمی است که موقع پخت و پز احساس می شود.
او می گوید: در جشنواره های مختلفی شرکت کرده ام و محصول تولیدی ما نیز تمام مراحل آزمایشی خود را پشت سر گذاشته است که تنها به حمایت نیاز داریم.
حبیب زاده در ادامه با انتقاد از عملکرد جهاد کشاورزی در حمایت از آنها می گوید: جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی این فعالیت، عملکرد ضعیفی در حمایت از ما داشته است و تنها سپاه استان برنامه هایی را در جهت حمایت از تولید کنندگان انجام داده است.
حبیب زاده در پایان با اشاره به برگزاری نمایشگاه محصولات کشاورزی در 28 آذرماه گفت: در این نمایشگاهها مردم استقبال زیادی از محصول پاک می کنند و در طول سال های گذشته شاهد بوده ایم که هرکس برای یک بار از این محصولات خریداری کرده است به مشتری ثابت ما تبدیل شده است.
حال انتظار می رود مسئولان، در جهت حمایت از محصول پاک گام های موثری بردارند.
انتهای پیام/م
تولید و عرضه محصول سالم یا ارگانیک علاوه بر اینکه کاهش بیماری را به همراه دارد، سودآوری برای کشاورزان و باغداران را نیز به دنبال دارد.
این شیوه تولید و حذف کود و سموم شیمیایی در روند تولید محصولات، با توجه به گشترش انواع بیماری ها، از جنبه های مختلف دارای محاسنی است.
اما درکنار اهمیت محصول پاک و آشنایی اغلب مدیران بخش های کشاورزی ، باغداری و دامداری استان با این شیوه تولید، متاسفانه رغبتی در بین آنان برای معرفی وسیع و ایجاد شناخت عمومی برای مصرف محصولات ارگانیک مشاهده نمی شود.
در همین زمینه احمد حبیب زاده تنها تولید کننده سیب زمینی ارگانیک استان، انتقاداتی از مسئولان استان به دلیل عدم حمایت انها از این محصول دارد.
حبیب زاده تنها تولید کننده سیب زمینی ارگانیک در استان در گفتگو با سبلانه می گوید: نزدیک به 10 سال است که در زمینه تولید محصول پاک فعالیت دارم و برای اولین بار در استان و شاید در کشور موفق به ثبت برند و آرم استاندارد برای سیب زمینی تولیدی خود شده ام.
او می گوید: امسال نیز سیب زمینی ارگانیک تولید می کنم؛ سیب زمینی ارگانیک محصولی عاری از کود و سموم شیمیایی است به طوریکه در طول سه سال با حضور نمایندگانی از مراکز معتبر، در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت آزمایشات مختلفی بر روی آب و خاک انجام می شود تا از پاک بودن محصول اطمینان حاصل شود.
حبیب زاده می گوید: محصول پاک نیاز هر جامعه است؛ این مسئله مخصوصا در استان ما، که بیماری سرطان با سرعت غیر مجاز در حال حرکت است، ملموس تر است.

کشاورز نمونه استان انتظار حمایت از نهادهای مختلف استان از جمله استانداری، علوم پزشکی، جهاد کشاورزی و دیگر ارگانها را دارد و می گوید: در جامعه ای که هزینه های سر سام آوری برای مبارزه با بیماری های مختلف می شود، حمایت از محصولات پاک برای پیشگیری از بیمار شدن لازم و ضروری است.
حبیب زاده می گوید: محصول تولیدی ما به دلیل عدم فرهنگ سازی صحیح در بین مردم زیاد مورد توجه قرار نمیگیرد و در این زمینه نیاز به تبلیغات گسترده از سوی رسانه ها و بویژه صدا وسیما داریم تا این محصولات را از طریق پزشکان تغذیه و دیگر عوامل تبلیغ کنند.
این کشاورز که سیب زمینی تولیدی او در حدود 300 تن در سال است می گوید: ما توانایی تولید سالانه 3000 تن را نیز داریم که البته نیاز به حمایت مسئولان دارد.
حبیب زاده می گوید: ما نهادها و ارگان های مختلفی همچون آموزش و پرورش، استانداری، شهرداری و بسیاری موسسات دیگر داریم که جهاد کشاورزی، می تواند در جهت حمایت از کشاورزان این محصولات را در بین آنها به فروش برساند.
حبیب زاده می گوید: به دلیل نبود بازار فروش و عدم حمایت مسئولان، کشاورزان دیگر رغبتی برای این کار نشان نمی دهند و البته خود من هم دیگر از تولید این محصول ناامید شده ام.
او ادامه می دهد: اگر محصول تولیدی ما در استان های دیگر بود قطعا تبلیغات گسترده ای رو ی آن صورت می گرفت و این در حالیست که ما در استان اردبیل، فروش آنچنانی در این زمینه نداریم.
حبیب زاده در خصوص بازار فروش سیب زمینی ارگانیک تولیدی، در سایر استان ها نیز می گوید: بیشتر فروش ما در تهران و البته در زمان هایی است که نمایشگاهی برای این محصولات برپا می شود و البته در استان آذربایجان غربی نیز به صورت محدود فروش داریم.

کشاورز نمونه استان در خصوص تفاوت های سیب زمینی ارگانیک و معمولی می گوید: از نظر ظاهری بین سیب زمینی ارگانیک و معمولی تفاوتی وجود ندارد و اگر در یک مغازه ای این دو محصول در کنار هم قرار داده شود هیچ تفاوتی احساس نمی شود که البته این مسئله مشکلاتی را نیز به همراه دارد؛ تنها تفاوت این دو محصول در آرم و علامت استاندارد و طعمی است که موقع پخت و پز احساس می شود.
او می گوید: در جشنواره های مختلفی شرکت کرده ام و محصول تولیدی ما نیز تمام مراحل آزمایشی خود را پشت سر گذاشته است که تنها به حمایت نیاز داریم.
حبیب زاده در ادامه با انتقاد از عملکرد جهاد کشاورزی در حمایت از آنها می گوید: جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی این فعالیت، عملکرد ضعیفی در حمایت از ما داشته است و تنها سپاه استان برنامه هایی را در جهت حمایت از تولید کنندگان انجام داده است.
حبیب زاده در پایان با اشاره به برگزاری نمایشگاه محصولات کشاورزی در 28 آذرماه گفت: در این نمایشگاهها مردم استقبال زیادی از محصول پاک می کنند و در طول سال های گذشته شاهد بوده ایم که هرکس برای یک بار از این محصولات خریداری کرده است به مشتری ثابت ما تبدیل شده است.
حال انتظار می رود مسئولان، در جهت حمایت از محصول پاک گام های موثری بردارند.
انتهای پیام/م
تولید و عرضه محصول سالم یا ارگانیک علاوه بر اینکه کاهش بیماری را به همراه دارد، سودآوری برای کشاورزان و باغداران را نیز به دنبال دارد.
این شیوه تولید و حذف کود و سموم شیمیایی در روند تولید محصولات، با توجه به گشترش انواع بیماری ها، از جنبه های مختلف دارای محاسنی است.
اما درکنار اهمیت محصول پاک و آشنایی اغلب مدیران بخش های کشاورزی ، باغداری و دامداری استان با این شیوه تولید، متاسفانه رغبتی در بین آنان برای معرفی وسیع و ایجاد شناخت عمومی برای مصرف محصولات ارگانیک مشاهده نمی شود.
در همین زمینه احمد حبیب زاده تنها تولید کننده سیب زمینی ارگانیک استان، انتقاداتی از مسئولان استان به دلیل عدم حمایت انها از این محصول دارد.
حبیب زاده تنها تولید کننده سیب زمینی ارگانیک در استان در گفتگو با سبلانه می گوید: نزدیک به 10 سال است که در زمینه تولید محصول پاک فعالیت دارم و برای اولین بار در استان و شاید در کشور موفق به ثبت برند و آرم استاندارد برای سیب زمینی تولیدی خود شده ام.
او می گوید: امسال نیز سیب زمینی ارگانیک تولید می کنم؛ سیب زمینی ارگانیک محصولی عاری از کود و سموم شیمیایی است به طوریکه در طول سه سال با حضور نمایندگانی از مراکز معتبر، در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت آزمایشات مختلفی بر روی آب و خاک انجام می شود تا از پاک بودن محصول اطمینان حاصل شود.
حبیب زاده می گوید: محصول پاک نیاز هر جامعه است؛ این مسئله مخصوصا در استان ما، که بیماری سرطان با سرعت غیر مجاز در حال حرکت است، ملموس تر است.

کشاورز نمونه استان انتظار حمایت از نهادهای مختلف استان از جمله استانداری، علوم پزشکی، جهاد کشاورزی و دیگر ارگانها را دارد و می گوید: در جامعه ای که هزینه های سر سام آوری برای مبارزه با بیماری های مختلف می شود، حمایت از محصولات پاک برای پیشگیری از بیمار شدن لازم و ضروری است.
حبیب زاده می گوید: محصول تولیدی ما به دلیل عدم فرهنگ سازی صحیح در بین مردم زیاد مورد توجه قرار نمیگیرد و در این زمینه نیاز به تبلیغات گسترده از سوی رسانه ها و بویژه صدا وسیما داریم تا این محصولات را از طریق پزشکان تغذیه و دیگر عوامل تبلیغ کنند.
این کشاورز که سیب زمینی تولیدی او در حدود 300 تن در سال است می گوید: ما توانایی تولید سالانه 3000 تن را نیز داریم که البته نیاز به حمایت مسئولان دارد.
حبیب زاده می گوید: ما نهادها و ارگان های مختلفی همچون آموزش و پرورش، استانداری، شهرداری و بسیاری موسسات دیگر داریم که جهاد کشاورزی، می تواند در جهت حمایت از کشاورزان این محصولات را در بین آنها به فروش برساند.
حبیب زاده می گوید: به دلیل نبود بازار فروش و عدم حمایت مسئولان، کشاورزان دیگر رغبتی برای این کار نشان نمی دهند و البته خود من هم دیگر از تولید این محصول ناامید شده ام.
او ادامه می دهد: اگر محصول تولیدی ما در استان های دیگر بود قطعا تبلیغات گسترده ای رو ی آن صورت می گرفت و این در حالیست که ما در استان اردبیل، فروش آنچنانی در این زمینه نداریم.
حبیب زاده در خصوص بازار فروش سیب زمینی ارگانیک تولیدی، در سایر استان ها نیز می گوید: بیشتر فروش ما در تهران و البته در زمان هایی است که نمایشگاهی برای این محصولات برپا می شود و البته در استان آذربایجان غربی نیز به صورت محدود فروش داریم.

کشاورز نمونه استان در خصوص تفاوت های سیب زمینی ارگانیک و معمولی می گوید: از نظر ظاهری بین سیب زمینی ارگانیک و معمولی تفاوتی وجود ندارد و اگر در یک مغازه ای این دو محصول در کنار هم قرار داده شود هیچ تفاوتی احساس نمی شود که البته این مسئله مشکلاتی را نیز به همراه دارد؛ تنها تفاوت این دو محصول در آرم و علامت استاندارد و طعمی است که موقع پخت و پز احساس می شود.
او می گوید: در جشنواره های مختلفی شرکت کرده ام و محصول تولیدی ما نیز تمام مراحل آزمایشی خود را پشت سر گذاشته است که تنها به حمایت نیاز داریم.
حبیب زاده در ادامه با انتقاد از عملکرد جهاد کشاورزی در حمایت از آنها می گوید: جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی این فعالیت، عملکرد ضعیفی در حمایت از ما داشته است و تنها سپاه استان برنامه هایی را در جهت حمایت از تولید کنندگان انجام داده است.
حبیب زاده در پایان با اشاره به برگزاری نمایشگاه محصولات کشاورزی در 28 آذرماه گفت: در این نمایشگاهها مردم استقبال زیادی از محصول پاک می کنند و در طول سال های گذشته شاهد بوده ایم که هرکس برای یک بار از این محصولات خریداری کرده است به مشتری ثابت ما تبدیل شده است.
حال انتظار می رود مسئولان، در جهت حمایت از محصول پاک گام های موثری بردارند.
انتهای پیام/م
تولید و عرضه محصول سالم یا ارگانیک علاوه بر اینکه کاهش بیماری را به همراه دارد، سودآوری برای کشاورزان و باغداران را نیز به دنبال دارد.
,این شیوه تولید و حذف کود و سموم شیمیایی در روند تولید محصولات، با توجه به گشترش انواع بیماری ها، از جنبه های مختلف دارای محاسنی است.
,اما درکنار اهمیت محصول پاک و آشنایی اغلب مدیران بخش های کشاورزی ، باغداری و دامداری استان با این شیوه تولید، متاسفانه رغبتی در بین آنان برای معرفی وسیع و ایجاد شناخت عمومی برای مصرف محصولات ارگانیک مشاهده نمی شود.
,در همین زمینه احمد حبیب زاده تنها تولید کننده سیب زمینی ارگانیک استان، انتقاداتی از مسئولان استان به دلیل عدم حمایت انها از این محصول دارد.
,حبیب زاده تنها تولید کننده سیب زمینی ارگانیک در استان در گفتگو با سبلانه می گوید: نزدیک به 10 سال است که در زمینه تولید محصول پاک فعالیت دارم و برای اولین بار در استان و شاید در کشور موفق به ثبت برند و آرم استاندارد برای سیب زمینی تولیدی خود شده ام.
, سبلانه,او می گوید: امسال نیز سیب زمینی ارگانیک تولید می کنم؛ سیب زمینی ارگانیک محصولی عاری از کود و سموم شیمیایی است به طوریکه در طول سه سال با حضور نمایندگانی از مراکز معتبر، در مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت آزمایشات مختلفی بر روی آب و خاک انجام می شود تا از پاک بودن محصول اطمینان حاصل شود.
,حبیب زاده می گوید: محصول پاک نیاز هر جامعه است؛ این مسئله مخصوصا در استان ما، که بیماری سرطان با سرعت غیر مجاز در حال حرکت است، ملموس تر است.
,,

, ,
کشاورز نمونه استان انتظار حمایت از نهادهای مختلف استان از جمله استانداری، علوم پزشکی، جهاد کشاورزی و دیگر ارگانها را دارد و می گوید: در جامعه ای که هزینه های سر سام آوری برای مبارزه با بیماری های مختلف می شود، حمایت از محصولات پاک برای پیشگیری از بیمار شدن لازم و ضروری است.
,حبیب زاده می گوید: محصول تولیدی ما به دلیل عدم فرهنگ سازی صحیح در بین مردم زیاد مورد توجه قرار نمیگیرد و در این زمینه نیاز به تبلیغات گسترده از سوی رسانه ها و بویژه صدا وسیما داریم تا این محصولات را از طریق پزشکان تغذیه و دیگر عوامل تبلیغ کنند.
,این کشاورز که سیب زمینی تولیدی او در حدود 300 تن در سال است می گوید: ما توانایی تولید سالانه 3000 تن را نیز داریم که البته نیاز به حمایت مسئولان دارد.
,حبیب زاده می گوید: ما نهادها و ارگان های مختلفی همچون آموزش و پرورش، استانداری، شهرداری و بسیاری موسسات دیگر داریم که جهاد کشاورزی، می تواند در جهت حمایت از کشاورزان این محصولات را در بین آنها به فروش برساند.
,حبیب زاده می گوید: به دلیل نبود بازار فروش و عدم حمایت مسئولان، کشاورزان دیگر رغبتی برای این کار نشان نمی دهند و البته خود من هم دیگر از تولید این محصول ناامید شده ام.
,او ادامه می دهد: اگر محصول تولیدی ما در استان های دیگر بود قطعا تبلیغات گسترده ای رو ی آن صورت می گرفت و این در حالیست که ما در استان اردبیل، فروش آنچنانی در این زمینه نداریم.
,حبیب زاده در خصوص بازار فروش سیب زمینی ارگانیک تولیدی، در سایر استان ها نیز می گوید: بیشتر فروش ما در تهران و البته در زمان هایی است که نمایشگاهی برای این محصولات برپا می شود و البته در استان آذربایجان غربی نیز به صورت محدود فروش داریم.
,,

, ,
کشاورز نمونه استان در خصوص تفاوت های سیب زمینی ارگانیک و معمولی می گوید: از نظر ظاهری بین سیب زمینی ارگانیک و معمولی تفاوتی وجود ندارد و اگر در یک مغازه ای این دو محصول در کنار هم قرار داده شود هیچ تفاوتی احساس نمی شود که البته این مسئله مشکلاتی را نیز به همراه دارد؛ تنها تفاوت این دو محصول در آرم و علامت استاندارد و طعمی است که موقع پخت و پز احساس می شود.
,او می گوید: در جشنواره های مختلفی شرکت کرده ام و محصول تولیدی ما نیز تمام مراحل آزمایشی خود را پشت سر گذاشته است که تنها به حمایت نیاز داریم.
,حبیب زاده در ادامه با انتقاد از عملکرد جهاد کشاورزی در حمایت از آنها می گوید: جهاد کشاورزی به عنوان متولی اصلی این فعالیت، عملکرد ضعیفی در حمایت از ما داشته است و تنها سپاه استان برنامه هایی را در جهت حمایت از تولید کنندگان انجام داده است.
,حبیب زاده در پایان با اشاره به برگزاری نمایشگاه محصولات کشاورزی در 28 آذرماه گفت: در این نمایشگاهها مردم استقبال زیادی از محصول پاک می کنند و در طول سال های گذشته شاهد بوده ایم که هرکس برای یک بار از این محصولات خریداری کرده است به مشتری ثابت ما تبدیل شده است.
,حال انتظار می رود مسئولان، در جهت حمایت از محصول پاک گام های موثری بردارند.
,انتهای پیام/م
,]
ارسال دیدگاه