برگ برنده آندو در دست سرژیک
پس از اینکه تیموریان روز گذشته به صورت ناگهانی تهران را به مقصد دوحه ترک کرد تا در تست پزشکی باشگاه الاهلی قطر شرکت کند ،علی فتح الله زاده به عنوان فردی که با او قرارداد بسته است با هجمه بی سابقه رسانه ها رو به رو شد.در شبکه های اجتماعی خیلی از هواداران استقلال علیه مدیرعامل تیم شان بسیج شدند و می گویند او مقصر این جدایی هاست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانادر این بین عده ای می گویند اگر نمی تواند پول بازیکنان را بدهد بهتر است مثل رویانیان استعفا دهد تا وزارت ورزش پاسخگوی هواداران باشد. در چنین فضایی حالا مدیر ابی ها همه تلاشش را می کند تا مانع این انتقال شود. او می داند در صورتی که اندو هم برود ان وقت شاید قهرمانی استقلال به صورت جدی مورد تهدید واقع شود. از این رو فتح الله زاده امروز مدعی شد کار را به فیفا می کشاند اما خبری از رضایت نامه به اندو نیست.اما از سوی دیگر سرژیک تیموریان خیالش جمع است و به عنوان مدیر برنامه های برادرش می گوید ما در ابتدای فصل بندی را در قرار داد اندو گنجاندیم که در صورت عدم تهدات باشگاه استقلال او میتواند بدون هیچ مشکلی به صورت یک طرفه راهی لیگ های خارجی شود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,وقتی خبرنگاران به فتح الله زاده در مورد این بند می گویند او جواب قانع کننده ای ندارد و می گوید من کاری به این حرف ها ندارم فقط نمی گذارم او برود.
,اینطور که از شواهد و قرائن پیداست استقلال همه تلاشش را می کند تا مانع این انتقال شود حتی اگر اندو دیگر نخواهد برای این تیم در ایران بازی کند. حالا باید دید برنده این بازی حقوقی کیست.فعلاکه کفه ترازو به نفه تیموریان سنگینی می کند.
,انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه