به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از یزد رسا،جلسه کمیته مساجد دهه فجر با حضور مسئول کمیته مساجد دهه فجر ،هیئت امنای مساجد و اعضای مربوطه در محل اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان خاتم برگزار شد .
, شبکه اطلاع رسانی دانا,ابتدا مسئول برگزاری کمیته مساجد ضمن تبریک پیشاپیش به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجرو سی وپنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد : تا کنون دو جلسه دیگرمربوط به کمیته مساجد در این محل برگزار شده است.
"سعید نورزاده" اظهار داشت: ما باید به کیفیت برنامه ها نگاه کنیم نه به کمیت و زمانی کیفیت برنامه ها مشخص می شود که مردم در برنامه ها حضوری فعال و قابل قبول داشته باشند و باید سخنرانانی در مساجد استفاده کنیم که باعث جذب جوانان و شناساندن آرمانهای انقلاب وامام راحل باشند.
وی همچنین در ادامه به بیان گوشه ای از دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد.
در پایان هریک از نمایندگان هیئت امناء مسائل و مشکلات خود را بیان کردند که پس از بحث و تبادل نظر موارد ذیل به تصویب رسید.
.مقرر شد دفتر نمایندگی اوقاف وامور خیریه به مناسبت ایام الله دهه فجر نسبت به توزیع نوار و سی دی اذان ، زیارت آل یاسین ، سروده های انقلاب اسلامی در بین مساجد شهرستان اقدام لازم را انجام دهد .
.مقرر شد کلیه هیئت امناء مساجد نسبت به آذین بندی و پذیرایی وبرگزاری جشن و کلیه مراسماتی که در طول این ایام برگزارمی شود کمال همکاری را با مسئولین برگزار کننده داشته باشند .
مقرر شد نمایندگی اوقاف وامور خیریه نسبت به درخواست هیئت امناء در خصوص اعزام مبلّغ اقدامات لازم را با اداره تبلیغات اسلامی انجام دهد.
مقرر شد نمایندگی اوقاف وامور خیریه در خصوص تجلیل ازپیشکسوتان و خادمین مساجد اقدامات لازم را به عمل آورد.
مقررشد نماینده هیئت امنای مسجد حضرت امیرالمومنین (ع) شیخ آباد نسبت به برپایی ایستگاه صلواتی اقدام لازم را معمول دارد.
مقرر شد نمایندگی اوقاف وامور خیریه جهت تشویق و ترغیب جوانان در جذب بیشترآنها در مساجد نسبت به تهیه جوایز و لوح تقدیر اقدام نمایند .
مقرر شد نماینده هیئت امنای مسجد حضرت ابوالفضل (ع) ملکی نسبت به برپایی ایستگاه صلواتی اقدام لازم را معمول دارند.
مقرر شد نمایندگی اوقاف وامور خیریه نسبت به وسیله ایاب وذهاب روستاییان جهت شرکت در راهپیمایی با ادارات شهرستان مکاتبه واقدامات لازم را معمول دارند.
مقررشد کلیه هیئت امنای مساجد جهت حضور حداکثری مردم در راهپیمایی ۲۲بهمن اقدام لازم را در این خصوص به عمل آورند.
ابتدا مسئول برگزاری کمیته مساجد ضمن تبریک پیشاپیش به مناسبت فرا رسیدن دهه مبارک فجرو سی وپنجمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد : تا کنون دو جلسه دیگرمربوط به کمیته مساجد در این محل برگزار شده است.
,"سعید نورزاده" اظهار داشت: ما باید به کیفیت برنامه ها نگاه کنیم نه به کمیت و زمانی کیفیت برنامه ها مشخص می شود که مردم در برنامه ها حضوری فعال و قابل قبول داشته باشند و باید سخنرانانی در مساجد استفاده کنیم که باعث جذب جوانان و شناساندن آرمانهای انقلاب وامام راحل باشند.
,وی همچنین در ادامه به بیان گوشه ای از دستاوردهای انقلاب اسلامی اشاره کرد.
,در پایان هریک از نمایندگان هیئت امناء مسائل و مشکلات خود را بیان کردند که پس از بحث و تبادل نظر موارد ذیل به تصویب رسید.
,.مقرر شد دفتر نمایندگی اوقاف وامور خیریه به مناسبت ایام الله دهه فجر نسبت به توزیع نوار و سی دی اذان ، زیارت آل یاسین ، سروده های انقلاب اسلامی در بین مساجد شهرستان اقدام لازم را انجام دهد .
,.مقرر شد کلیه هیئت امناء مساجد نسبت به آذین بندی و پذیرایی وبرگزاری جشن و کلیه مراسماتی که در طول این ایام برگزارمی شود کمال همکاری را با مسئولین برگزار کننده داشته باشند .
,مقرر شد نمایندگی اوقاف وامور خیریه نسبت به درخواست هیئت امناء در خصوص اعزام مبلّغ اقدامات لازم را با اداره تبلیغات اسلامی انجام دهد.
,مقرر شد نمایندگی اوقاف وامور خیریه در خصوص تجلیل ازپیشکسوتان و خادمین مساجد اقدامات لازم را به عمل آورد.
,مقررشد نماینده هیئت امنای مسجد حضرت امیرالمومنین (ع) شیخ آباد نسبت به برپایی ایستگاه صلواتی اقدام لازم را معمول دارد.
,مقرر شد نمایندگی اوقاف وامور خیریه جهت تشویق و ترغیب جوانان در جذب بیشترآنها در مساجد نسبت به تهیه جوایز و لوح تقدیر اقدام نمایند .
,مقرر شد نماینده هیئت امنای مسجد حضرت ابوالفضل (ع) ملکی نسبت به برپایی ایستگاه صلواتی اقدام لازم را معمول دارند.
,مقرر شد نمایندگی اوقاف وامور خیریه نسبت به وسیله ایاب وذهاب روستاییان جهت شرکت در راهپیمایی با ادارات شهرستان مکاتبه واقدامات لازم را معمول دارند.
,مقررشد کلیه هیئت امنای مساجد جهت حضور حداکثری مردم در راهپیمایی ۲۲بهمن اقدام لازم را در این خصوص به عمل آورند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه