اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

تشکر بوکسور المپیکی از محمد بنا!

تشکر بوکسور المپیکی از محمد بنا!
بوکسور المپیکی تیم ملی گفت: اردوی تیم ملی کشتی فرنگی جو خوبی دارد و تمرینات آنها برای من مفید واقع شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احسان روزبهانی در گفت‌وگو با فارس در مورد شرایط برگزاری اردوی تیم ملی APB، اظهارداشت: تمرینات آماده سازی تیم ملی بوکس پس از 10 روز تعطیلی مجددا از روز شنبه آغاز شده و زیر نظر اکبر احدی تمرینات به خوبی برگزار می‌شود. گویا مسئولان فدراسیون ایتالیا دعوت نامه‌ای به فدراسیون ایران ارسال کرده‌اند و قرار است دوباره برای برگزاری اردوی مشترک راهی ایتالیا شویم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی در ادامه افزود: یک ماه دیگر باید در مسابقات APB مبارزه کنم، اما هنوز حریفم مشخص نشده و به زودی محل برگزاری مسابقات و حریفم را فدراسیون جهانی اعلام خواهد کرد.

,

روزبهانی از تمرینات خود با اعضاء تیم ملی کشتی فرنگی، گفت: طی روز‌هایی که اردوها تعطیل بود با اعضای تیم ملی کشتی فرنگی، تمرین می‌کردم. آنها تمرینات سنگینی دارند و خیلی برای من مفید واقع شد. هیچ مشکلی وجود نداشت و به راحتی کنار آنها تمرین می‌کردم.

,

بوکسور المپیکی تیم ملی کشورمان در پایان،خاطرنشان کرد: از محمد بنا، بشیر معمارزاده، حمید سوریان که در این مدت به من کمک کردند تشکر می‌کنم. اردوی تیم ملی کشتی فرنگی واقعا سنگین برگزار می‌شود و جو بسیار خوبی را دارد. از شرایط تمرینات کشتی فرنگی راضی هستم و برای همه آنها آرزوی موفقیت دارم. امیدوارم نتایج خوبی را در مسابقات کسب کنند.

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه