logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیر کل اداره استاندارد قزوین خبر داد

صدور 908 پروانه استاندارد در قزوین/ پارک‌های استان استاندارد می‌شوند

صدور 908 پروانه استاندارد در قزوین/ پارک‌های استان استاندارد می‌شوند
مدیر کل اداره استاندارد ابراز کرد: تا کنون حدود 908 پروانه استاندارد در قزوین صادر شده است و استاندارد سازی پارک‌های استان در دستور کار این سازمان قرار دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

محمود رضا طاهری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین، ابراز کرد: بزرگترین رسالت سازمان استاندارد، تدوین استانداردهای ملی است که طی یک سال اخیر 40 مورد تدوین استاندارد در زمینه‌های مختلفی چون مکانیک، برق، غذایی، شیمیایی و غیره به نام قزوین ثبت شده است.
وی افزود: تدوین استاندارد ملی به معنای مشخص کردن ویژگی‌های یک کالا و نحوه آزمون آن است و برای دریافت نشان استاندارد توسط یک واحد تولیدی، باید ابتدا ویژگی‌های آن محصول را تعریف شود. 
مدیر کل اداره استاندارد قزوین عنوان کرد: یکی از اقلامی که برای تدوین مشخصه‌های استاندارد آن طی 2 سال گذشته تلاش بسیاری شده است، باقلوا سنتی قزوین می‌باشد. 
وی اضافه کرد: ویژگی‌های باقلوای قزوین به شکل مستند و مدون وجود نداشت و هر کس بنابر روش خود عمل می‌کرد اما این موضوع توسط اداره استاندارد تعریف و مستند شد و در حال حاضر ویژگی‌ها و روش‌های آزمون باقلوا قزوین ثبت شده است. 
طاهری یادآور شد: بر اساس مشخصه‌های ثبت شده برای باقلوای قزوین، می‌توان گواهی نامه استاندارد به واحدهای تولیدی ارائه کرد و اولین گواهی نامه استاندارد باقلوا برای قنادی "رضا" صادر شده است. 

,  صبح قزوین,
,
,
,
,
,
,
, ,
,

وی در خصوص فعالیت‌های اداره استاندار قزوین در یک سال گذشته ابراز کرد: طی یکسال گذشته مدیران کنترل کیفیت_ که نمایندگان این اداره در واحدهای تولیدی هستند_ تحت آموزش‌های کیفی قرار گرفتند که میزان آن بالغ بر 10 هزار نفر ساعت است. 
مدیر کل اداره استاندارد قزوین اضافه کرد: همچنین کارکنان این اداره در راستای به روز بودن عملکرد سازمانی، تحت 4 هزار نفر ساعت آموزش قرار گرفتند. 
وی با اعلام اینکه در یک ساله گذشته حدود 120 گواهی نامه استاندارد جدید صادر شده است، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد پروانه‌های استاندارد ملی استان قزوین به 908 مورد رسیده است. 
طاهری یادآور شد: همچنین در سال گذشته حدود 650 گواهی نامه استاندارد تمدید شده است که البته برخی نیز ابطال و تعلیق شدند. 
مدیر کل اداره استاندارد عنوان کرد: طی یکسال حدود 2 هزار و 500 بازرسی از واحدهای تولیدی و 300 بازرسی از واحدهای خدماتی و همچنین 2 هزار نمونه برداری و آزمایش از واحدهای تولیدی صورت پذیرفته است. 
وی در ادامه گفت: حدود 350 نمونه برداری از واحدهای عرضه کننده طلا و فلزات گران بها در سطح شهر انجام شد تا عیار فلزات ارائه شده مطابق استاندارد باشد. 
طاهری با اشاره به بررسی نازل‌های جایگاه‌‌های سوخت شهر در هر فصل، ابراز کرد: بالغ بر 3 هزار و 200 نازل جایگاه سوخت در یک سال گذشته کالیبره شدند. 
 

,
,
,
,
,
,
,
,
, ,


وی اعلام کرد: همچنین 4 هزار و 500 وسیله سنجش و ترازوها در سطح استان به وسیله بازرسان اداره استاندارد کالیبره شدند.
مدیر کل اداره استاندارد تاکید کرد: در حال حاضر حدود 60 آزمایشگاه در حال همکاری با اداره استاندارد هستند که نمونه واحدهای مختلف را بررسی می‌کنند و در 8 ماه ابتدای سال جاری نیز 2 آزمایشگاه دیگر برای همکاری، تایید صلاحیت شدند. 
وی خاطر نشان کرد: طی سال گذشته بر اساس روند معمول این اداره، طی 7 هزار بازرسی حدود 800 نمونه از سطح بازار توسط بازرسان مورد بررسی قرار گرفته است. 
طاهری درباره سایر فعالیت‌های اداره استاندارد قزوین، اعلام کرد: در سال جاری علاوه بر وظایف مشخص اداره استاندارد، بازرسان این سازمان در حال بررسی تجهیزات ورزشی و تفریحی پارک‌ها هستند و با همکاری شورای فنی استانداری گروه‌هایی از تمام پارک محله‌های سطح استان بازدید می‌کنند. 
وی اضافه کرد: پس از بررسی،تمامی اشکالات زمین‌های بازی، وسایل بازی و تجهیزات ورزشی بر اساس استانداردهای موجود، مشخص خواهد شد و شهرداری‌های استان موظفند این مشکلات را برطرف کنند. 
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه