به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران، اهدای ۴۷۰ شهید اهل سنت در دفاع مقدس و اینک تشییع پیکر پاک و مطهر چند تن شهدای شیعه و سنی نشان از آمادگی این خطه از میهن عزیزمان برای دفاع از آرمانهای جمهوری اسلامی ایران است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چهاربهاران,امنیت ملی دفاع از تمامیت ارضی کشور از مهمترین اصول سیاست خارجه هر کشوری است و در کشورهای اسلامی از جمله جمهوری اسلامی ایران این مهم رنگ و بوی مذهب به خود می گیرد و دفاع حکم جهاد به خود می گیرد.
,جهاد در راه خدا و تقسیم بندی بین جبهه اسلام و کفر در جبهه های جنگ ۸ ساله ایران و عراق به خوبی مشهود بود و رزمندگان اسلام شیعه وسنی با روحیه ایثار و شهادت و جهاد در راه خدا حماسه های سترگ آفریدند.
,اهل سنت استان سیستان و بلوچستان در کنار برادران شیعه خود با تقدیم ۴۷۰ شهید دین خود را به اسلام و انقلاب ادا کردند و نشان دادند که دفاع از این آب و خاک شیعه و سنی نمی شناسد و همه با وحدت و همدلی در تمامی مشکلات در کنار یکدیگر هستند.
,ورود ۷ شهید مدافع اسلام که در محور مقاومت به درجه رفیع شهادت نائل شدند به استان سیستان وبلوچستان د رچند روز گذشته روحیه ایثار و مقاومت مثال نزدنی غیور مردان بلوچ را در دفاع از میهن بار دیگر زنده ساخت و نشان داد هر جا نیاز کشور و اسلام هست دلاورمردان این دیار تفتیده از دورافتاده ترین روستاها برای دفاع از تمامیت ارضی اسلام به میدان می آیند و این چنین شرافتمردانه ودر میدان رزم به شهادت می رسند.
,عکس العمل مولوی عبدالحمید نسبت به شهدای محور مقاومت بسیار بجا و در خور تحسین بود
, عکس العمل مولوی عبدالحمید نسبت به شهدای محور مقاومت بسیار بجا و در خور تحسین بود,مولوی عبداالحمید جایگاه شهیدان اهل سنت حاضر در محور مقاومت را رفیع دانسته و انگیزه ای برای هموطنان اهل سنت استان ایجاد می کند تا برای دفاع از میهن که مرزهایش تا عراق و سوریه گسترده شده است به پا خیزند.
,امام جمعه اهل در پاسخ به سئوال خبرنگار در باره لزوم مبارزه با تفکر افرازی گفته بود: باید بیدار باشیم که افراط گرایی و تکفیر در استان رخنه نکند و اسلام امه واحده است، شیعه و سنی باید همدلی داشته باشند تا وحدت و همدلی بین مردم ایران باقی بماند.
,واکنش مثبت علمای اهل سنت نسبت به ورود پیکر پاک ومطهر شهدای اهل سنت به استان موجب ایجاد موجی از جهاد وشور وحماسه بین مردم برای دفاع از تمامیت ارضی کشور خواهیم شد .
,وحدت و یکپارچگی بیشتر رهاورد ورود شهدای اهل سنت شیعه و سنی در استان خواهد بود
, وحدت و یکپارچگی بیشتر رهاورد ورود شهدای اهل سنت شیعه و سنی در استان خواهد بود,شهدا همیشه در همه جا مایه خیر و برکت بوده اند وحتی بعد از شهادت با یادآوری یاد و خاطره شان موجب برکات بسیاری شده اند و در زمان ورود شهدای اهل سنت به استان تاکنون و عکس العملهای علمای شیعه و سنی موجبات تحکیم وحدت و یکپارچگی بیشتر برادران اهل سنت و شیعه را موجب شده است.
,نکته قابل توجه در سخنان پدر یکی از شهیدان که خود رزمنده دفاع مقدس است و فرزندش در محور مقاومت شهید شده است این بود که در چند مورد تاکید کرد باید بروید و داعشی ها را از نزدیک ببینید؛ و اصرار خیلی زیاد این برادر اهل سنت نشان از تبلیغات مسموم بر علیه مقاومت است که سعی دارند در خصوص آن جبهه گیری و شایعه پراکنی کنند.
,این پدر شهید و رزمنده داعشی ها را کافر دانست و در یکی از عملیاتهای آزاد سازی در سوریه گفته بود که داعشی ها پس از تسخیر یک روستا داخل مسجد رفته و قرآنها را زیر دست وپا انداخته بوند و حین سیگار کشیدن حرمت مسجد را نگه نداشتن و در آنجا حتی مدفوع کرده بودند؟!
,این صحنه های بسیار منزجر کننده که از قول یکی از حاضران اهل سنت استان از داعشی ها نقل می شود حجتی است برای ما جوانان اهل سنت که بدانیم که داعش موجود کثیف و پلیدی است که در پناه اهل سنت دست به جنایات بسیار کثیفی می زند و نام اسلام را در غرب بدنام کردند و مسلمانان بیشتری در کشورهای اروپایی و امریکایی در خطر تهدید گروه های افراطی قرار گرفته اند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه