اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه بهنمیر:

از دست‌آوردهای اربعین پاسداری شود/ روز دانشجو نماد ضداستکباری دانشجویان

از دست‌آوردهای اربعین پاسداری شود/ روز دانشجو نماد ضداستکباری دانشجویان
امام جمعه بهنمیر گفت: از دست‌آوردهای اربعین که همان نمایش وحدت امت اسلام در مبارزه با استکبار و صهیونیسم است باید پاسداری کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، حجت‌الاسلام محمدحسن شریف‌تبار در خطبه‌های نماز جمعه بهنمیر با تشکر از مردم در برپایی مراسم اربعین حسینی، اظهار کرد: اربعین همایش عشق، ایمان و دلدادگی به حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی با بیان اینکه گرامیداشت اربعین، امتداد نهضت حسینی و نماد ظلم‌ستیزی و قیام علیه استکبار است، افزود: از دست‌آوردهای اربعین که همان نمایش وحدت امت اسلام در مبارزه با استکبار و صهیونیسم است باید پاسداری کرد.

امام جمعه بهنمیر در ادامه با گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو، تصریح کرد: روز دانشجو نماد ضداستکباری دانشجویان است.

شریف‌تبار با بیان اینکه محیط دانشگاه باید برای تحصیل، کسب مهارت‌های علمی، آگاهی سیاسی و معنوی فراهم باشد، تاکید کرد: امروز ایران اسلامی طلایه‌دار اندیشه اسلام ناب محمدی در جهان است.

وی به پیام رهبر معظم انقلاب به جوانان غرب اشاره کرد و گفت: رهبری در این پیام، غرب را به چالش کشیدند و فرمودند درد تروریسم درد مشترک ما است و جوانان غرب را دعوت به اسلام حقیقی کردند.

امام جمعه بهنمیر با بیان اینکه آنچه تکفیری‌ها انجام می‌دهند با روح اسلام منافات دارد، خاطرنشان کرد: آمریکا و صهیونیسم بین‌الملل ایجادکننده تروریسم و مصداق واقعی تروریسم دولتی هستند.

شریف‌تبار با اشاره به هفته وقف، اظهار کرد: وقف، انفاق مال در راه خدا و صدقه جاریه است و در عرصه‌های مختلف جریان پیدا می‌کند.

وی اضافه کرد: وقف در تاسیس مراکز علمی، آموزشی، پزشکی، بناهای عام‌المنفعه و در ترویج اسلام نقش مهمی می‌تواند ایفا کند.

خطیب جمعه بهنمیر در پایان خاطرنشان کرد: باید سنت وقف را زنده نگه داشت تا مردم از برکات آن استفاده کنند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه