logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش خبر داد؛

همراهی روحانیون و راویان دفاع مقدس با کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی

همراهی روحانیون و راویان دفاع مقدس با کاروان‌های راهیان نور دانش‌آموزی
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت:‌ در سال تحصیلی جاری بیش از 320 هزار نفر تاکنون به راهیان نور اعزام شده‌اند همچنین همراه کاروان‌ها روحانیون و روایان اعزام می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوله بار، حمیدرضا کفاش امروز در نشست مشترک آموزش و پرورش و سازمان بسیج دانش آموزی که در سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد، اظهار داشت: در سال تحصیلی گذشته بنا به دستور وزیر آموزش و پرورش و هماهنگی با بسیج، برنامه اردوهای راهیان نور انجام شد و با تشکیل جلسات، 650 هزار دانش‌آموز به راهیان نور اعزام شدند.

وی افزود: با تجدید نظر در دستورالعمل‌ها و هماهنگی‌ به خصوص بحث ترابری و همکاری مدیران مدارس و بسیج دانش‌آموزی باعث شد که این حرکت در سال گذشته بدون حادثه انجام شود و با تشکیل قرارگاه راهیان نور و تشکیل کمیته‌های مختلف در سال تحصیلی جاری بیش از 320 هزار نفر امسال تاکنون به راهیان نور اعزام شده‌اند.

کفاش با بیان اینکه ستاد مرکزی راهیان نور با تشکیل 9 جلسه در این دوره آغاز شده است، گفت: اعزام روحانیون، حضور راویان همراه کاروان و تولید تیزر و محصولات فرهنگی، کیفیت اردوها را بالا برده است و در 11 نقطه نمایش رزمی انجام شده است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مشکلی که داریم یارانه بن کتاب است که در حال حل شدن است و برای 3 هزار خادم نخبه برنامه ویژه در نظر گرفته شده است، گفت: با حضور گسترده مدیران مدارس همراه کاروان‌ها و هدایت روحانیون، اقدامات خوبی انجام شده و راهیان نور امسال از سال‌های گذشته فعال‌تر بوده و امیدواریم مشکل تامین مالی این حرکت نیز برطرف شود.

انتهای پیام/خ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوله بار,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه