به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نادر قاضی پور، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی تهران نیوز با اشاره به اینکه مسئولان نباید اجازه نفوذ به دشمنان کشورمان در دوران پساتحریم را بدهند، گفت: غربی ها خصوصا آمریکا موضوع نفوذ را دردستور کار خود دارد و این مهم را در چهار چوب مذاکرات دنبال می کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز ,
وی با بیان اینکه تحقق مصوبات شورای عالی امنیت ملی در اجرای برجام موجب عدم به سوء استفاده دشمنان از کشورمان می شود، اظهار کرد: در این میان باید تاکید کرد که مسئولان نقش پررنگی در راستای عمل به این امر برعهده دارند.
قاضی پور ضمن تاکید بر اینکه پروژه نفوذ غربی ها در عرصه های سیاسی، اقتصادی، امنیتی، فرهنگی و غیره است، تصریح کرد: البته مجلس شورای اسلامی با ارائه طرحی در خصوص برجام و بر اساس تاکید رهبر انقلاب در جهت جلوگیری از نفوذ دشمنان، عمل کرده است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه فکر رفع مشکلات با برداشته شدن تحریم ها صرفا خواب و خیال است، ادامه داد: باید توجه داشت که تحقق اقتصاد مقاومتی و تولید کالای داخلی مهمترین عامل رفع مشکلات است.
وی با بیان اینکه تقویت بخش تولید محصولات غیر نفتی و صادرات آن به کشورهای دنیا یکی از مهمترین موضوعاتی است که در دوران پساتحریم باید مد نظر باشد، افزود: در دوران پساتحریم کاهش واردات و افزایش صادرات باید دردستور کارباشد.
قاضی پور تقویت صادرات محصولاتی معنی در دوران پساتحریم را از دیگر موارد قابل توجه در زمینه اتکا به تولید داخلی دانست و گفت: نفوذ اقتصادی یکی از اهداف دشمنان کشورمان است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به اینکه مردم هیچگاه اجازه دخالت بیگانگان در کشورمان را نمی دهند، تصریح کرد: خوشبختانه هوشیاری رهبر انقلاب در عرصه های مختلف موجب شده تا دسیسه های دشمنان نقش برآب شود.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه