به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از خبرنگار حوزه اجتماعی پیک هشترود، چند روز پیش بدلیل عملیات حفاری که از سوی اداره آب و فاضلاب هشترود برای تعمیر و لوله گذاری فاضلاب بخشی از شهر صورت گرفته بود خیابان اصلی شهر با یک چاله ای نه چندان وسیعی مواجه شده که بدلیل قرار گرفتن در مرکز شهر داد رانندگان مخصوصا تاکسی سواران را درآورده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود, پیک هشترود,,
این چاله نیازمند آسفالت است و وسعت زیادی هم ندارد اما اهمال کاری شهرداری و عدم مدیریت سریع آنها در این قضیه این سوال ا ایجاد می کند که آیا شهردار و عوامل آنها خودرو شخصی ندارند و یا بصورت اتفاقی هم حتی با تاکسی از این مسیر عبور نکرده اند؟
,,
آقای شهردار یکی از محاسن شما حضور در فضای مجازی و پاسخگو بودن شماست اما این مانعی برای فراموشی فضای حقیقی هشترود نشود!!!
, آقای شهردار یکی از محاسن شما حضور در فضای مجازی و پاسخگو بودن شماست اما این مانعی برای فراموشی فضای حقیقی هشترود نشود!!!,, ,
,
, , ,
,
, ,
پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه