به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای تفرش، جلسه شورای اداری شهرستان تفرش با حضور اعضا در فرمانداری تفرش برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای تفرش, ندای تفرش, ندای تفرش,در غیر ایام انتخابات هم حضور در نمازجمعه، مراسمها و خدمت به مردم وظیفه است
, در غیر ایام انتخابات هم حضور در نمازجمعه، مراسمها و خدمت به مردم وظیفه است, در غیر ایام انتخابات هم حضور در نمازجمعه، مراسمها و خدمت به مردم وظیفه است,حجت الاسلام محمد مومنی امام جمعه تفرش اعتماد به خداوند را نردبان ترقی بشر دانست و گفت: اعتماد به خداوند از ویژگی های متمایز اهل و بیت (ع) است که این اعتماد با اعتقاد به خداوند فرق دارد.
,,

, مومنی افزود: برای این که اعتماد به خداوند صورت گیرد می بایست سنتهای حاکم در جهان را بشناسیم که این سنتها هیچ گاه عوض نشده و از بین هم نمی روند.
,وی از بین بردن اثر عملی دشمنان را از سنتهای الهی در زمین دانست و اظهار کرد: انسان با اعتقاد به این سنت الهی می بایست به وظیفه خود به درستی عمل کند.
,امام جمعه تفرش با اشاره به کنگره جهانی اربعین حسینی ادامه داد: در طول تاریخ دشمنان کمر بسته بودند تا نام امام حسین(ع) و اهل بیت(ع) را از بین ببرند ولی با در نظر گرفتن این سنت الهی هیچ کاری نتوانستند انجام دهند؛ امسال نیز با حضور بیش از ۲۵ میلیون زائر حسینی بر شعارهای دشمن مبنی بر ضعیف شدن اسلام خط بطلان کشیده شد.
,مومنی افزود: حرکت اربعین قدرت اسلام را به رخ جهانیان کشید و نشان داد که محوریت امروز جامعه اسلامی، محوریت قرآن، ولایت، دین و اهل بیت(ع) است.
,وی جاودانه بودن دین را از سنتهای دیگر خداوند در زمین برشمرد و گفت: هیچ کس نمی تواند با دین خدا مخالفت کند و به میزان کمک ما نسبت به دین، خداوند به ما عنایت و کمک می کند.
,نماینده ولی فقیه در تفرش با اشاره به اینکه وظیفه ما خدمت به جامعه اسلامی است، گفت: اگر انسان به وظیفه خود به درستی عمل کند دیگر نیازی نیست که برای پیروزی در انتخابات ماشین ماشین نفر از دیگر شهرها بیاورد چرا که خدمت صادقانه به مردم سبب می شود که خداوند محبت انسان را در دل ها افزایش دهد.
,مومنی تصریح کرد: در این ایام انتخابات همه اهل نماز، نماز جمعه، خدمت به مردم و شرکت در مراسمات می شوند. در غیر این ایام نیز وظیفه است که در نماز جمعه و مراسمها حضور پیدا کنند و خدمت به مردم انجام دهند.
,وی ادامه داد: ملاک تشخیص این است؛ هر که ایمان و اعتقاد به خداوند دارد که این اعتقاد ثمره اش انجام عمل خداپسندانه است و نهایتا این فرد محبوب قلوب می شود.
,امام جمعه تفرش افزود: خدمت صالحانه و صادقانه وظیفه هریک از مسئولین است و هر جا لازم است حضور پیدا کنند؛ دلسوز مردم و خیر خواه مردم باشند و پای حرف دل مردم بنشینند و مشکلات مردم را برطرف کنند.
,مومنی نیازمندیهای مردم را نعمت خداوند دانست و خاطر نشان کرد: مبادا انسان از این نعمت ملول شود، رویگردانی، کوتاهی و تندی کند.
,,
اعتبارات امسال ماده ۱۸۰ تفرش هنوز محقق نشده است
, اعتبارات امسال ماده ۱۸۰ تفرش هنوز محقق نشده است, اعتبارات امسال ماده ۱۸۰ تفرش هنوز محقق نشده است,عباس صلاحی نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی به مناسبتهای ماه آذر اشاره کرد و در خصوص لایحه جامع دفاع از حقوق معلولین گفت: این لایحه در مجلس در کمیسیون ویژه ای در حال بررسی است و با تصویب این لایحه مشکلات حوزه معلولین کاهش می یابد.
,

, ,
صلاحی با اشاره به روز دانشجو و کاهش شتاب رشد علمی کشور در سالهای اخیر اظهار کرد: تولید علم با توجه به اهداف مهم کشور مانند اقتصاد مقاومتی بحثی مهم است. از دانشجو نباید به عنوان یک ابزار سیاسی استفاده شود تا دانشجو بتواند در رشد علمی و تولید علم بکوشد.
,وی با اشاره به روز مجلس و برنامه های در حال بررسی در مجلس شورای اسلامی افزود: برنامه ششم توسعه، قانون خدمات کشوری، بودجه سال ۹۵ که باتوجه به شرایط پسا تحریم و مراحل اجرایی برجام برای توسعه کشور امری مهم است، در حال بررسی در مجلس هستند.
,نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش آمانو گفت: گزارش دوپهلوی آمانو در خصوص مسائل هسته ای ایران در ۲۴ آذر بررسی می شود و با مختومه شدن آن برجام اجرایی و در این فرآیند، منافع ملی و مصالح ملی حفظ خواهد شد.
,صلاحی با اشاره به تصویب طرح "اقدام متقابل دولت در برجام" در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در صورت خلف وعده طرف مقابل در اجرای برجام دولت ایران می تواند اقدام کند.
,وی با اشاره به عدم تخصیص اعتبارات امسال ماده ۱۸۰ شهرستان تفرش افزود: هنوز این اعتبارات محقق نشده و اقدامات عمرانی در شهرستان به کندی پیش می رود که لازم است با بازنگری در پروژه ها و نظارت بیشتر مسئولین بر اقدامات پیمانکاران، روند اجرای پروژه ها سرعت گیرد.
,عزل سریع مدیران در صورت جانبداری از کاندیدهای انتخابات/استفاده از ماشین بیت المال پس از ساعت اداری حرام است/مدیریت انتخابات نباید سایه بر انجام اقدامات عمرانی بیاندازد
, عزل سریع مدیران در صورت جانبداری از کاندیدهای انتخابات/استفاده از ماشین بیت المال پس از ساعت اداری حرام است/مدیریت انتخابات نباید سایه بر انجام اقدامات عمرانی بیاندازد, عزل سریع مدیران در صورت جانبداری از کاندیدهای انتخابات/استفاده از ماشین بیت المال پس از ساعت اداری حرام است/مدیریت انتخابات نباید سایه بر انجام اقدامات عمرانی بیاندازد,علی میرزایی سرپرست فرمانداری تفرش گفت: دو انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی ایران در معادلات سیاسی جهان امری تاثیر گذار است.
,

, میرزایی با اشاره به استراتژی دولت در برگزاری انتخابات پیش رو افزود: بی طرفی کامل، شفافیت، مدیریت هوشمند و امانتداری از سیاستهای اصلی دولت در انتخابات است که مسئولین نظام و خصوصاً برگزار کنندگان انتخابات وظیفه امانتداری و حق الناس را بر گردن دارند.
,وی اظهار کرد: بر خود وظیفه میدانم که بی طرف باشم و دستگاههای نظارتی و امنیتی می بایست همه مسائل را رصد کنند؛ ما تنها امانتداری بیش نیستیم و هر آنچه که مردم بپذیریند ما هم قبول می کنیم.
,سرپرست فرمانداری تفرش تصریح کرد: اگر گزارشی مبنی بر جانبداری مسئولی از کاندیدی دریافت شود، آن مسئول در هر رده ای که باشد در اسرع وقت عزل خواهد شد؛ همچنین امکانات هیچ دستگاهی نباید در اختیار کاندیدی قرار گیرد.
,میرزایی با اشاره به ماده ۱۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی افزود: بر اساس این قانون می بایست ادارات، سازمانها و... امکانات و کارکنان خود را بر حسب درخواست استانداران، فرمانداران و بخشداران تا خاتمه انتخابات در اختیار آنها قرار دهند که حق ماموریت کارکنان از محل اعتبارت سازمان متبوع آنها تامین و پرداخت می شود.
,وی رعایت بیت المال را از وظایف دیگر مسئولین برشمرد و گفت: همه مسئولین موظف هستند که بیت المال را حفظ کنند و من به بازرسی و نظارت بر اموال بیت المال اعتقاد کامل دارم.
,سرپرست فرمانداری تفرش ادامه داد: امکانات دولتی بخشی از بیت المال است که استفاده از ماشین بیت المال پس از ساعت اداری برای انجام امورات شخصی حرام است.
,میرزایی در خصوص فضای مجازی اظهار کرد: مسئولین مراقبتهای لازم را در این عرصه رعایت کنند.
,وی با اشاره به ضرورت حضور مسئولین در مناسبتها بیان کرد: حضور مسئولین در نمازجمعه، نمازجماعت، شعائر دینی و مذهبی و مناسبتها مهم و ضروری است مگر بنابر ضرورتی خاص که نتوان شرکت کرد.
,سرپرست فرمانداری تفرش با بیان این مطلب که اقدامات عمرانی نباید تحت تاثیر فضای انتخاباتی قرار گیرد، تاکید کرد: مدیریت انتخابات نباید سایه بر انجام اقدامات عمرانی بیاندازد.
,حضور شخص مدیر در جلسات و عدم تاخیر در پاسخگویی به مکاتبات اداری از تذکرات دیگر وی به مدیران بود.
,

, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه