ترکیه دو کشتی تجاری روسیه را توقیف کرد
ترکیه دو کشتی تجاری روسیه را با ادعای ناقص بودن مدارک در بندر سامسون توقیف کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایرنا نوشت: ترکیه دو کشتی تجاری روسیه را با ادعای ناقص بودن مدارک در بندر سامسون توقیف کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
به گزارش پایگاه خبری حریت، دولت ترکیه از توقیف دو کشتی روسی در بندر سامسون این کشور در دریای سیاه خبر داد.
,
بر پایه این گزارش، هفت کشتی روسی در بندر سامسون ترکیه برای بازرسی متوقف شدند که از میان آنها دو کشتی با ادعای نواقص مدارک توقیف شدند.
,
هفته گذشته نیز روسیه نیز مانع از ورود کشتی های ترکیه به بندر 'نووروسیسک' روسیه شده بود.
,
تنش میان مسکو و آنکارا به دنبال سرنگون شدن جنگنده سوخو 24 روسیه توسط جنگنده های ترکیه در خاک سوریه در ماه اخیر رو به افزایش گذاشته است.
,
ترکیه از حامیان اصلی گروه های تروریستی در سوریه می باشد و در مقابل روسیه و متحدین سوریه از مخالفان تروریست های در حال جنگ در این کشور هستند؛ جنگنده های روسی از هشتم مهرماه گذشته در اقدامی هماهنگ با ارتش سوریه و متحدین این کشور عملیات گسترده ای را علیه مواضع تروریست ها در سوریه آغاز کرده اند که این امر موجب نگرانی شدید مفامات آنکارا شده است.
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه