logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

همزمان با سراسیر استان؛

شور هر ساله عزاداران شرق اصفهان در ۲۸ صفر/ تصاویر

شور هر ساله عزاداران شرق اصفهان در ۲۸ صفر/ تصاویر
سراسر شرق اصفهان از ورزنه تا نصرآباد و از شاهتور تا جرقویه علیا در روز ۲۸ صفر مملو از عاشقان اهل بیت بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان شرق، هیئات مذهبی دهستان شاهتور و روستای های همجوار در ۲۸ صفر به صورت  قافله عزاداری به سمت سنگ راس الحسین(ع) حرکت کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,

اجتماعی عظیم به همراه عاشقان سیدالشهدا در امام زاده عبدالعزیز(ع) گرد هم آمدند.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

ورزنه….

,

حجت الاسلام شامحمدی امام جمعه ورزنه شب گذشته در جمع عزاداران پیامبر عظیم الشان اسلام در مسجدالمهدی این شهر گفت اگر پیامبر اسلام در زمان ما به پیامبری مبعوث شوند چه نکاتی را به ما متذکر می شوند و تفاوت سخن ایشان در این زمان بازمان جاهلیت چه خواهدبود؟

,

ایشان با استناد به آیه شریفه ۱۵۱سوره انعام گفتند با دقت دراین آیه شریفه نوع سخن گفتن پیامبراسلام صلوات الله علیه با مردم زمان جاهلیت مشخص می شود ایشان می فرمایدقُلْ تَعالَوْا أَتْلُ ما حَرَّمَ رَبُّکُمْ عَلَیْکُمْ أَلاَّ تُشْرِکُوا بِهِ شَیْئاً وَ بِالْوالِدَیْنِ إِحْساناً وَ لا تَقْتُلُوا أَوْلادَکُمْ مِنْ إِمْلاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُکُمْ وَ إِیَّاهُمْ وَ لا تَقْرَبُوا الْفَواحِشَ ما ظَهَرَ مِنْها وَ ما بَطَنَ وَ لا تَقْتُلُوا النَّفْسَ الَّتی‏ حَرَّمَ اللَّهُ إِلاَّ بِالْحَقِّ ذلِکُمْ وَصَّاکُمْ بِهِ لَعَلَّکُمْ تَعْقِلُونَبگو: بیایید آنچه را پروردگارتان بر شما حرام کرده بخوانم ، و آن اینکه چیزی را شریک او قرار مدهید، و به پدر و مادر نیکی کنید و فرزندانتان را از بیم فقر نکشید. ما شما و آنها را روزی می دهیم- و به کارهای زشت نزدیک نشوید چه آشکار آنها و چه پنهان آنها و نفسی را که خدا محترم شمرده و کشتنش را حرام کرده جز به حق ( نظیر قصاص یا حدود یا دفاع و غیره ) نکشید. اینهاست که خدا شما را بدان سفارش کرده ، شاید بیندیشید.

,

با دقت دراین آیه شریفه عمده مشکلات مردم درزمان جاهلیت مشخص می شود به عنوان مثال می توان به شرک به خدا، بی حرمتی به والدین، کشتن فرزندان از ترس فقر، کارهای زشتی همچون زنا، قتل و کشتار، اشاره کرد مشکلاتی که نه تنها در زمان ما ازبین نرفته و منقضی نشده بلکه به صورتی وسیع و مدرن در حال گسترش است به نظرمی رسد اگر پیامبرگرامی اسلام درزمان مابه پیامبری مبعوث شوند بار دیگرآیه شریفه۱۵۱سوره انعام را تلاوت می کنندومردم را به ترک محرمات فوق دعوت میکنند جای تاسف است که مردم نه تنها بعد از هزار و چهارصدسال در این دانشگاه رشد قابل توجهی نکرده اند بلکه بازگشت به قهقرا نیز داشته اند.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

حسن آباد….

,

دستجات و هیئت های مذهبی از ساعات اولیه صبح امروز با حرکت در خیابانها و کوچه ها در غم شهادت امام حسن مجتبی(ع) و رحلت حضرت محمد(ص) به عزاداری و مدیحه سرایی پرداختند.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

 

,

نصرآباد….

,

در سالروز رحلت جانکاه پیامبر رحمت حضرت محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و سلم و سالگرد شهادت حضرت امام حسن مجتبی علیه السلام خیل عظیم عزاداران شهر نصرآباد، در قالب هیات های بزرگ عزاداری،  در جوار تربت پاک شهیدان دوران دفاع مقدس گرد آمدند ، و در سوگ پیامبر خاتم و کریم اهل بیت علیهم السلام به سینه زنی و زنجیر زنی پرداختند و در آستانه اذان ظهر راهی مسجد جامع شده و پس از اقامه نماز جماعت ظهر و عصر به اقامت امام جمعه محترم ؛ همراه با سایر هموطنان عزیز، زیارت حضرت رسول از راه دور را قرائت نمودند.

,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه