اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان:

همایش ایمنی در معدن و صنایع معدنی با حضور کارفرمایان، مسئولان فنی و ایمنی در زنجان برگزار می شود

همایش ایمنی در معدن و صنایع معدنی با حضور کارفرمایان، مسئولان فنی و ایمنی در زنجان برگزار می شود
رئیس روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: همایش ایمنی در معدن و صنایع معدنی با حضور کارفرمایان، مسئولان فنی و ایمنی به همراه میز گفتگو در استان با همکاری اداره کل ، کار و رفاه اجتماعی زنجان برگزار خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هومن امیدوار امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان اظهار کرد: همایش تخصصی محیط زیست و ایمنی در معدن و صنایع معدنی با مشارکت سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان، اداره کل حفاظت محیط زیست استان زنجان، اتاق بازرگانی ، صنایع، معادن و کشاورزی استان زنجان، شرکت شهرکهای صنعتی و اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان در 24 آذر ماه سال جاری سالن همایش اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان دومین همایش تخصصی محیط زیست و ایمنی در معدن و صنایع معدنی به همراه میز گفتگو برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,

وی هدف از برگزاری این همایش را دانش افزایی و اطلاع رسانی در خصوص ایمنی و محیط زیست عنوان کرد و افزود : با توجه به آمار بالای تعداد معادن و صنایع معدنی به ویژه صنایع روی و مس در سطح استان ، لزوم اطلاع رسانی و آگاه سازی کارفرمایان و مسئولین فنی و ایمنی این کارگاهها در خصوص ارائه آمار حوادث ناشی از کار ، آشنایی با روشهای جلوگیری از حوادث ناشی از کار ، معرفی آیین نامه های جدید همچون آیین نامه به کارگیری مسئولین ایمنی در کارگاهها و پاسخ به ابهامات موجود احساس است.لذا این اداره کل در همکاری با ادارات و سازمانهای ذیربط اقدام به برگزاری همایش مشترک فوق می نماید.

,

رئیس روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان در خصوص نحوه برگزاری این همایش اظهار داشت: در برنامه ریزی و زمانبندی همایش سعی بر این بوده است با کاستن از سخنرانیهای عمومی و غیر تخصصی ، مطالب به صورت کاملا شفاف از طریق کارشناسان مربوطه به شرکت کنندگان ارائه شود.

,

امیدوار خاطرنشان کرد: در پایان هر سخنرانی زمانی برای پرسش و پاسخ با سخنران محترم در نظر گرفته شده است.

,

وی تصریح کرد:  پس از پایان سخنرانیها با اختصاص میز گفتگوی جداگانه برای هر یک از دستگاههای اجرایی ، یکی از معاونان دستگاهها و کارشناسان مربوطه پاسخگوی مراجعه کنندگان خواهند بود.

,

رئیس روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان ضمن دعوت از همه کارفرمایان و مسئولان ایمنی و فنی فعال در حوزه معدن و صنایع معدنی برای شرکت در این همایش ، اظهار امیدواری کردند که با توجه به شیوه انتخاب شده در برگزاری و پاسخگویی کارشناسان حوزه های مختلف ، شاهد برگزاری همایشی پربار و هدفمند باشیم. 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه