به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، منطقه نارداران در جمهوری آذربایجان همچنان تحت کنترل شدید نیروهای پلیس این کشور است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,خبرگزاری آپای جمهوری آذربایجان با اعلام این خبر نوشت: بر اساس اعلام پلیس تجمع بیش از چند نفر در نارداران ممنوع و این منطقه به شدت تحت کنترل پلیس است.
,بر اساس این گزارش، حضور نیروهای پلیس برای جلوگیری از برگزاری مجدد اعتراض ها و انتقال آن به سایر نقاط جمهوری آذربایجان همچنان ادامه دارد.
,
پلیس و نیروهای امنیتی از 26 نوامبر (5 آذر) سال میلادی جاری تاکنون کنترل این شهر را در دست دارند. ایست های بازرسی در تمامی ورودی و خروجی های شهر ایجاد شده است.
,
شایان ذکر است چندی پیش، در قصبه نارداران جمهوری آذربایجان، با یورش پلیس این کشور به دینداران حاضر در مراسم سخنرانی طالع باقراف از روحانیون سرشناس آذربایجان، بیش از 5 نفر از شیعیان به شهادت رسیده و نزدیک به 20 نفر نیز زخمی و دستگیر شدند. همچنین دو نفر از نیروهای پلیس نیز به اشتباه توسط همقطاران خود کشته شده اند.
]
ارسال دیدگاه