logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

برگزاری همایش تخصصی روسای شوراهای دانش آموزی مدارس در فامنین

برگزاری همایش تخصصی روسای شوراهای دانش آموزی مدارس در فامنین
همایش تخصصی روسای شوراهای دانش آموزی مدارس برگزار گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای فامنین محمد رسولی در مراسم انتخابات شورای دانش آموزی در 43 مدرسه و در بین 3347 دانش آموز خبر داد وبا مرور تاریخ ایران در دوره استبداد ، مشروطیت و انقلاب اسلامی به آسیب شناسی امر مهم مشورت در این دوره پرداخت و افزود: یکی از شاخص های برجسته ی انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی ایجاد نظام مبتنی بر آرا مردم دانست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای فامنین,

معاون پرورشی اداره آموزش و پرورش فامنین با تاکید بر فعالیت وزرات آموزش و پرورش در چارچوب شوراهای مختلف که در صدرآن شورا ی عالی آموزش و پرورش قرار دارد، شورای مدرسه ، شورای معلمان و مخصوصا شورای دانش آموزی را یکی از ارکان مهم مدرسه برشمرد و مسئولیت مهم روسای شورای دانش آموزی مدارس بعنوان چکیده جامعه دانش آموزی اشاره کرد و از آنان خواست به رسالت خود دراین مسئولیت به شایستگی عمل کنند.

,

همچنین دانش آموزان در حضور مدیر اداره ی آموزش و پرورش به طرح  پرسش های  خود  پرداختند. نظرات خود را بیان کردند.

,

همچنین علی رجبی مدیر اداره آموزش و پرورش فامنین به اهمیت شوراهای دانش آموزی پرداخت و به وظایف و نقش آن ها بعنوان بازوی توانمند مدیران مدارس تاکید کرد و افزود: شوراهای دانش آموزی تمرین عملی برای حضور دانش آموزان در مسئولیت های مهم در جامعه می باشدو مهمترین اصول اجتماعی اسلام اصل شورا و مشاوره است که در منابع اسلامی با دقت و اهمیت خاصی مطرح و در سیره پیامبر اکرم(ص) و پیشوایان بزرگ اسلام جایگاه ویژه ای دارد به طوری که می توان گفت : نهاد شورا ستون فقرات جامعه ی اسلامی  بخصوص آموزش و پرورش و شیوه ی اجتناب ناپذیردرمدیریت جامعه اسلامی می باشد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه