اخبار داغ

من نوه «هیتلر» را مسلمان کردم + عکس

من نوه «هیتلر» را مسلمان کردم + عکس
حجت‌الاسلام و المسلمین سیدداوود موسوی طی سخنانی در آیین تشرف یک بانوی تایلندی به دین مبین اسلام گفت: با وجود موج اسلام‌ستیزی و جریان فکری مسموم داعش، هنوز دین اسلام همچنان به عنوان والاترین ارزش انسانی برای نجات جوامع بشری مطرح است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرآنلاین؛ حجت‌الاسلام و المسلمین سیدداوود موسوی طی سخنانی در آیین تشرف یک بانوی تایلندی به دین مبین اسلام تصریح کرد: با وجود موج اسلام‌ستیزی و جریان فکری مسموم داعش، هنوز دین اسلام همچنان به عنوان والاترین ارزش انسانی برای نجات جوامع بشری مطرح است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
من نوه «هیتلر» را مسلمان کردم + عکس
, من نوه «هیتلر» را مسلمان کردم + عکس,



وی ویژگی‌های اخلاقی جوانان ایرانی را عامل جذب افراد از اقصی‌نقاط جهان دانست و گفت: این هنر جوانان ایرانی است که با ادب و متانت و نوعدوستی و اخلاقیات متاثر از معصومین ما دل‌های زیادی را جذب می‌کنند.

امام‌جمعه محمودآباد اظهار کرد: من نوه هیتلر صدراعظم آلمان را مسلمان کردم. وقتی از او عامل تشرف به دین مبین اسلام را پرسیدم گفت که حس نوعدوستی ایرانیان و اصالت خانواده نزد آنان باعث جذب من شد.

بر اساس این گزارش، پرانی وانسیلا دختر 30 ساله تایلندی عصر سه‌شنبه به اتفاق همسر ایرانی خود که اهل محمودآباد است، در دفتر امام‌جمعه این شهرستان حضور سافت و به دین مبین اسلام مشرف شد.

وی که اخیرا با همسر خود آشنا شده و پس از عقد به ایران آمده است، بودایی بود و از اینکه به ایران آمده و به دین اسلام گرایش پیدا کرده ابراز رضایت و خوشحالی کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه