اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ولایتی: ایران عقب نشینی نخواهد کرد

ولایتی: ایران عقب نشینی نخواهد کرد
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ایران هیچگاه از حقوق خود عقب‌نشینی نمی‌کند،‌گفت: ایران مانند تمام اعضای ان‌پی‌تی می‌تواند از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای بهره‌مند شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از فارس، علی اکبر ولایتی امروز و پس از دیدار با وزیر امور خارجه سوئد در جمع خبرنگاران با مثبت دانستن جلسه امروز با وزیر امور خارجه سوئد گفت: در این دیدار روابط دوجانبه و منطقه‌ای مهم مورد تبادل و گفت‌وگو قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

ولایتی با اشاره به مطرح شدن موضوع فعالیت هسته‌ای ایران در این دیدار تصریح کرد: ایران اراده و آمادگی محکم و روشنی برای ادامه مذاکرات دارد و به حفظ حقوق مسلم ایران که خواسته ملت است پافشاری خواهد کرد.

وی افزود: هیچگاه جمهوری اسلامی ایران از حقوق خود عقب‌نشینی نخواهد کردو کاملا موافق نظارت نهادهای بین‌المللی است زیرا آنچه ایران انجام می‌دهد در چارچوب مقررات بین‌المللی است و تمام کشورهایی که قرارداد ان‌پی‌تی را امضا کردند می‌توانند از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای بهره‌مند شوند.

مشاور امور بین‌الملل مقام معظم رهبری با اشاره به بحران سوریه و دخالت بیگانگان اظهار داشت: تصور کشورهای بیگانه این بود که می‌توانند نظام سوریه را به وسیله تروریست‌ها ثابت کنند و اکنون ۷۰ کشور علیه سوریه می‌جنگند که تعدادی از این افراد از کشورهای اروپایی وارد سوریه می‌شوند. مجامع بین‌المللی و سازمان ملل متحد باید در موضوع سوریه دخالت کنند.

وی با بیان اینکه در موضوع سوریه ایران از ابتدا راه حل سیاسی را مورد تاکید قرار داده، افزود: کشورهایی که به دنبال راه حل نظامی بودند اکنون به دنبال راه حل سیاسی هستند و تن به واقعیت خواهند داد و راه حل سیاسی همان چیزی است که جمهوری اسلامی از ابتدا می‌گفت.

وی افزود: خوشحالیم کشورهای بیگانه، ناتو و آمریکا در حقیقت توسط مردم مجبور شدند عقب‌نشینی کنند، البته این تجربه تاریخی از ابتدا در مردم افغانستان وجود داشته است. آنها در قرن ۱۹ انگلیسی‌ها در قرن ۲۰ شوروی و در قرن بیست و یکم آمریکایی‌ها را به واسطه غیرت و حمیت مردم افغانستان مجبور به ترک این کشور کردند.

وی تصریح کرد: آنچه که در عراق می گذرد استمرار حرکت نامعقول و غیر قابل قبول کسانی است که از تروریسم حمایت می‌کنند و تروریست‌ها باید بدانند که مردم عراق توانستند صدام را سرنگون و آمریکا را بیرون کنند و حتما با اتحاد می‌توانند علیه تروریسم به موفقیت برسند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه