logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امام جمعه شهرستان سرپلذهاب در خطبه های نماز جمعه:

کشتار مسلمانان نیجریه مصداق بارز توحش وحیوانیت است/ لزوم اتحاد مسلمانان در برابر تفکرات افراطی گری

کشتار مسلمانان نیجریه مصداق بارز توحش وحیوانیت است/ لزوم اتحاد مسلمانان در برابر تفکرات افراطی گری
امام جمعه شهرستان سرپلذهاب با تاکید بر لزوم اتحاد مسلمانان در برابر تفکرات افراطی گری گفت: کشتار مسلمانان نیجریه مصداق بارز توحش و حیوانیت است که بایستی عاملین آن به سزای عمل خود برسند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بازی دراز، حجت الاسلام مجیدصفدری به کشتار مسلمانان درنیجریه اشاره کرد و اظهار داشت: ائتلاف صهیونیستی آمریکایی وهابیت هرروز محصول خشونت آمیز جدیدی را برای زشت کردن چهره ی بشریت به عالم ارائه می دهد که موجب کشته شدن بسیاری از مسلمانان درجهان می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , بازی دراز, ، , حجت الاسلام مجیدصفدری به کشتار مسلمانان درنیجریه اشاره کرد و اظهار داشت: ائتلاف صهیونیستی آمریکایی وهابیت هرروز محصول خشونت آمیز جدیدی را برای زشت کردن چهره ی بشریت به عالم ارائه می دهد که موجب کشته شدن بسیاری از مسلمانان درجهان می شود.,

, ,

وی کشتار مردم مظلوم نیجریه را مصداق بارز توحش وحیوانیت دانست و افزود: مسلمانان جهان بایستی این جنایت را محکوم نموده واز مجامع بین المللی وحقوقی بخواهند که باتشکیل یک کمیته حقیقت یاب این موضوع رابررسی نماید.

,

 

,

خطیب جمعه شهرستان دربخش دیگری ازسخنان خود به شهادت دکتر محمد مفتح اشاره کرد واذعان داشت: این روز به نام روز وحدت حوزه ودانشگاه نامگذاری شده است که ازاهمیت خاصی برخوردار است  چراکه حوزه ودانشگاه دومغزمتفکر جامعه هستند وائتلاف این دو به معنای وحدت تمام امت می باشد و پیشرفت وترقی جامعه ورفع مشکلات آن سریعتر انجام خواهد شد.

,

 

,

صفدری خاطرنشان کرد: دشمن از اتحاد حوزه ودانشگاه بیمناک بوده ودرصدد جداکردن این دوازهم می باشد تا به راحتی باایجاد اختلاف بتواند به چپاول و غارت ملتها بپردازد.

, صفدری خاطرنشان کرد: دشمن از اتحاد حوزه ودانشگاه بیمناک بوده ودرصدد جداکردن این دوازهم می باشد تا به راحتی باایجاد اختلاف بتواند به چپاول و غارت ملتها بپردازد.,

 

,

وی دیگر مناسبت پیش رو را روز مبارزه با افراطی گری وخشونت عنوان کرد وبیان داشت : خشونت وافراطی گری در تمام زندگی فرهنگ غربی مشاهده می شود ودرتمام ابعاد جامعه غربی به چشم می خورد و می خواهند این تفکر را به دنیای اسلام وارد نمایند که موجب پیدایش گروههایی چون وهابیت وداعش درجهان اسلام می شود.

,

 

,

, ,

صفدری تصریح کرد: مسلمانان بایستی با این تفکر افراطی مبارزه کرده و آنرا نابود سازند تا آفتی برای آینده آنها نباشد.

,

 

,

وی بااشاره به شهادت امام حسن عسگری(ع) گفت: نهم ربیع الاول سالروز آغاز دوران امامت اباصالح المهدی(عج) می باشد که امسال با روز یلدا که برای ایرانیان یک جشن است همزمان شده است واین شادی را مضاعف می کند.

,

 

,

صفدری به میلاد پربرکت خاتم رسولان اشاره کرد و افزود: به روایت اهل سنت 12ربیع الاول  و به روایت شیعه 17 ربیع الاول روز میلاد مسعود پیامبراکرم است که این هفته بعنوان هفته وحدت نامگذاری شده است.

,

ایشان وحدت مسلمین را یک موضوع مهم درمقابله با دشمنان دانست واذعان داشت: امام راحل وحدت مسلمین را یک تکلیف حتمی وشرعی وهمگانی می دانست ومسلمانان را از ایجاد هرگونه اختلاف برحذر می داشت.

,

 

,

امام جمعه شهرستان بابیان اینکه قرآن کریم بردواصل سیاسی مهم تاکید می کند ادامه داد: وحدت وعدم نزاع  ونرفتن زیر بار سلطه کفار دواصل مهمی است که در قرآن کریم برای مسلمانان بیان شده است که اگر رعایت شود بسیاری ازمشکلات امروز جهان اسلام برطرف خواهدشد.

, امام جمعه شهرستان بابیان اینکه قرآن کریم بردواصل سیاسی مهم تاکید می کند ادامه داد: وحدت وعدم نزاع  ونرفتن زیر بار سلطه کفار دواصل مهمی است که در قرآن کریم برای مسلمانان بیان شده است که اگر رعایت شود بسیاری ازمشکلات امروز جهان اسلام برطرف خواهدشد.]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه