logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان:

پیوند دو نهاد حوزه و دانشگاه ضرورتی برای رشد و بالندگی نظام اسلامی است

پیوند دو نهاد حوزه و دانشگاه ضرورتی برای رشد و بالندگی نظام اسلامی است
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان، گفت:مفتح، حوزه و دانشگاه را به منزله دو بال برای پرواز در آسمان علم و عمل در بلندای انقلاب اسلامی می دانست و معتقد بود پیوند این دو نهاد ضرورت رشد و تکامل و بالندگی نظام اسلامی است و در این راه از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نبود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت‌الاسلام مسعود صفی یاری امروز در گفت و گو با خبرنگار زنجانم، اظهار کرد: آیت الله دکتر مفتح در پرتو افکار تابناک استاد و مرادش حضرت امام خمینی (ره) مبارزه و ستیز با رژیم سفاک پهلوی را در برنامه خود قرار داد و با سخنرانی های شجاعانه و افشاگری های عالمانه، پرده از چهره رژیم منحوس پهلوی برداشت و مسجد قبای تهران را به کانون جهاد و مبارزه تبیین مبانی فکری امام خمینی (ره) تبدیل کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حجت‌الاسلام مسعود صفی یاری امروز در گفت و گو با خبرنگار , زنجانم, ، اظهار کرد: آیت الله دکتر مفتح در پرتو افکار تابناک استاد و مرادش حضرت امام خمینی (ره) مبارزه و ستیز با رژیم سفاک پهلوی را در برنامه خود قرار داد و با سخنرانی های شجاعانه و افشاگری های عالمانه، پرده از چهره رژیم منحوس پهلوی برداشت و مسجد قبای تهران را به کانون جهاد و مبارزه تبیین مبانی فکری امام خمینی (ره) تبدیل کرد.,

وی ابراز داشت: با پیروزی انقلاب اسلامی همراه با همرزم و همراه خویش، شهید آیت الله مطهری به دلیل حساسیت و اهمیت سنگر دانشگاه را برای ادامه فعالیت های فرهنگی خود انتخاب نمود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: او به خوبی می دانست که دشمن برای جدایی دانشگاه از مبانی فکری و معرفتی انقلاب و اسلام و بخصوص هویت دینی و معنوی انقلاب اسلامی توطئه ها و نقشه هایی کشیده و درصدد ایجاد تقابل بین دانشگاه و بخصوص حوزه های علمیه است.

,
,

وی افزود: لذا هوشمندانه و با درایت و هدف گذاری دقیق وارد فضای دانشگاهی شد تا یکی از مهمترین ارکان نظام جمهوری اسلامی که همانا وحدت بین حوزه و دانشگاه بود را پایه گذاری کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان بیان کرد: به راستی وحدت حوزه و دانشگاه حول محور دین و آموزه های قرآن از جمله آرمان ها و آرزوهای دیرینه حضرت امام (ره) به شمار می آمد.
صفی یاری اذعان داشت: تردیدی نیست امروز چهره های دلسور و خیرخواه حوزه نگران دانشگاه و دانشگاهیان متعهد نیز نگران حوزه هستند.

,
,
,

این مسئول یادآور شد: یکی نگران فاصله گیری دیگری از ارزش ها، هنجارها و مبانی دینی و دیگری نگران روزمرگی، ناکارآمدی و عقب افتادن از معادلات جهانی است.

,

وی افزود: شاید به نحوی بتوان این دو نگاه را به موضوع سنت و مدرنیته ربط داد که در نظام سیاسی باید متناسب با اصول و شاخص های تعریف شده، به هم نزدیک شده و نقاط ضعف و قوت هر یک شناسایی و به تناسب آن برنامه ریزی شود.
صفی یاری ادامه داد: شکی نیست این برنامه ریزی نیازمند فرایندی علمی و ریشه ای است و بحث های کلیشه ای، تکراری و سطحی سودی نمی بخشد بلکه باید عمیق تر و واقع بینانه تر وضعیت موجود را تجزیه و تحلیل نموده و پس از آسیب شناسی دقیق، وضعیت مطلوب را ترسیم کرده و مطابق نیاز و واقعیت مطلوب را ترسیم کرده و مطابق نیاز و واقعیت موجود برنامه ریزی شود.
حجت‌الاسلام مسعود صفی یاری افزود: مقام معظم رهبری با نگاهی ژرف و عمیق و تحلیلی جامع هر دو نهاد را که به منزله دو بال برای تعالی و اوج هستند در تحقق اهداف و آرمان های انقلاب مسوول می داند. معظم له از یک سو ایجاد تحول در نگرش اهداف برنامه های حوزه را ضروری و همچنین ترسیم چشم اندازی علمی و برنامه ریزی برای تحقق دین مداری جامعه را از اهم تکالیف حوزه ها می شمرند همچنان که اصرار دارند محیط دانشگاه در کنار جهش های علمی باید محیطی دینی و معنوی باشد.
وی تصریح کرد: ایشان متذکر شده اند، اگر دانشگاه بیگانه و جدای از دین باشد این یک فاجعه غیر قابل جبران است؛ استاد دانشگاه نباید از وجود خودش بی دینی صادر کند و سپس دردمندانه فرموده اند: تلاش برای ایجاد محیط اسلامی در دانشگاه ها کامل نیست.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان زنجان گفت: استقامت و مجاهدت آیت الله مفتح سبب شد که بدخواهان و مارقین انقلاب اسلامی یعنی گروه منحرف فرمان آن متفکر وارسته و اندیشمند انقلابی را هدف ترور کور خود قرار داد، تا به زعم خود بتوانند مشعل پرفروزی که آن شهید بنیان نهاده بود را خاموش سازند.

,
,
,
,
,

صفی یاری افزود:  غافل از آنکه وحدت حوزه و دانشگاه و همراهی و همدلی طلبه و دانشجو چنان ریشه یافت که به برکت آن در عرصه های مختلف انقلاب اسلامی بخصوص عرصه دفاع مقدس و سازندگی ایران اسلامی جلوه های به یادماندنی و صحنه های حماسی خلق شد که امروز در بیداری جهان اسلام شکوفه زده و نام ایران انقلابی در سایه سار رهبری بی بدیل رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله خامنه‌ای در سپهر علم، دانش و فکر و اندیشه می درخشد و بر بلندای افتخار و اقتدار ایستاده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه