به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیارم حاجی آباد،اصغر جهانگیری فرماندار حاجی آباد با بیان اینکه آسایش و آرامش کنونی کشور مرهون جانفشانی شهدا و ایثارگران است، گفت: شما دانشجویان امروز وظیفه دارید که با درس خواندن و انجام کارهای پژوهشی دین خود را به انقلاب و شهدای ادا کنید .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, , پیارم حاجی آباد, ،اصغر , جهانگیری , فرماندار حاجی آباد , با بیان اینکه آسایش و آرامش کنونی کشور مرهون جانفشانی شهدا و ایثارگران است، گفت: شما دانشجویان امروز وظیفه دارید که با درس خواندن و انجام کارهای پژوهشی دین خود را به انقلاب و شهدای ادا کنید .,
جهانگیری طی سخنانی در خصوص اقدامات دولت تدبیر و امید افزود: دولت تدبیر و امید طبق قولی که به مردم داده بود توانسته است امروز با اجرا شدن برجام و رفع تحریم ها مشکلات اقتصادی کشور را حل نماید.
,
فرماندار حاجی آباد در بخش دیگر سخنان خود به انتخابات پیش رو اشاره کرد و بیان داشت: شما دانشجویان وظیفه دارید در تشویق حضور حداکثری مردم در انتخابات تلاش کنید.
,
وی با بیان اینکه دانشجو باید فعال و آگاه به مسائل روز دنیا باشد افزود: دانشجو باید یک سیاستمدار باشد ولی سیاست زده نباشد.
,
در ادامه حجت امیری کیا فرمانده سپاه حاجی آباد گفت: نزدیک به چهار دهه از پیروزی انقلاب می گذرد و دشمن هر روز دشمنی خود را از هر زاویه ای به ما نشانه می رود، اما ملت ما با بصیرت است و با آرمان شهدا و ولایت پیمان بسته است.
,
امیری کیا بیان داشت: هرجامعه ای شهیدان را همچون سایر اموات بداند آن جامعه از بین رفتنی است اما جامعه ای که جایگاه شهدا را درک و زنده نگه دارد قطعاً جامعه ای ماندگار و پایدار خواهد بود و از این رو است که باید قدر این شهدا را بدانیم.
, هرجامعه ای شهیدان را همچون سایر اموات بداند آن جامعه از بین رفتنی است اما جامعه ای که جایگاه شهدا را درک و زنده نگه دارد قطعاً جامعه ای ماندگار و پایدار خواهد بود و از این رو است که باید قدر این شهدا را بدانیم.,
وی با بیان اینکه هدف اصلی جنگ به قصد براندازی نظام وانقلاب بود، بیان کرد: شدا بهترین الگو برای همه هستند باید مدیون شهدا بود و برگزاری یادواره اقدامی کوچک در این زمینه است.
,
,
انتهای پیام/ی
]
ارسال دیدگاه