logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

مدیر آموزش و پرورش شهرستان خنداب:

سواد دار شدن ۲۱۰ نفر از بی سوادان در خنداب

سواد دار شدن ۲۱۰ نفر از بی سوادان در خنداب
مدیر آموزش و پرورش شهرستان خنداب گفت:مجموعا دویست و ده نفر سواد آموز توسط نهضت سواد آموزی در شهرستان خنداب مشغول تحصیل هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری نسیم خنداب، محمد رحمتی مدیر آموزش و پرورش شهرستان خنداب در گفتگو با خبرنگار ما علم آموزی در شهرستان خنداب را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت: قبل از انقلاب 45 درصد مردم باسواد و 55 درصد مردم کشور بی سواد بودند، خوشبختانه آمار بی سوادی بعد از انقلاب روز به روز کاهش یافته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری نسیم خنداب, پایگاه خبری نسیم خنداب, پایگاه خبری نسیم خنداب,

, ,


رحمتی اظهار کرد: در شرایط کنونی افراد 10 تا 49 سال جامعه بی سواد شناخته می شوند، در این شهرستان تعداد این افراد 700 نفر هستند که از این تعداد 413 نفر ولی دانش آموزند و فرزندشان در مدارس مشغول تحصیل هستند، ما بقی افرادی اند که فرزندی در مدرسه ندارند.

وی افزود: 70 نفر از 413 نفر و 38 نفر از کسانی که فرزند در مدرسه ندارند و بی سواد هستند را جذب کرده ایم که مجموعا 108 نفر از ابتدای مهرماه تا کنون توانسته ایم برای آنها کلاس درس برگزار کنیم.

مدیر آموزش و پرورش شهرستان خنداب گفت: بعد از سوادآموزی این افراد نیاز هست تا آموخته های آنها تحکیم پیدا کند، در این راستا 2 کلاس تحکیم در روستای آلودر و شهرخنداب و محله قلعه خنداب تشکیل شده است که 22 نفر در این کلاس ها شرکت کرده اند.

وی متذکر شد: 6 کلاس انتقال که معادل سازی کلاس چهارم و پنجم انجام می شود با 80 نفر سواد آموز در روستاهای آقداش، قالیباف، مهرعلیا، دهشیرخان و شهر جاورسیان برگزار می شود مجموعا 210 نفر سواد آموز توسط نهضت سواد آموزی در شهرستان خنداب مشغول تحصیل هستند.

رحمتی به بحث اشتغال زایی در این خصوص اشاره و خاطرنشان کرد: برای آموزش این افراد از بین جوانانی که دیپلم داشتند 15 نفر، فوق دیپلم 2 نفر، دانشجو 8 نفر، لیسانس 17 نفر و 8 نفر معلم جذب شده اند که به ازای سواددار کردن هر نفر 700 تا 850 هزار تومان حق آموزش به این افراد داده می شود و همچنین مبلغ 130 هزار تومان به عنوان تشویقی به افرادی که در این کلاس ها شرکت کنند از طرف آموزش و پرورش به آنها پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه