logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

نقش ارزشمند زنان در حماسه 9 دی/ خواب دشمنان نظام پریشان شد

نقش ارزشمند زنان در حماسه 9 دی/ خواب دشمنان نظام پریشان شد
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کردستان گفت: زنان نقش مهمی را در حماسه 9 دی ایفا کردند که در تاریخ حماسه ها ماندگار و خواب دشمنان نظام را پریشان کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناهید منصوری مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کردستان در گفتگو با خبرنگار آفتاب دل نقش زنان در حماسه 9 دی را بسیار ارزشمند دانست و اظهار داشت: زنان در حماسه ی 9 دی در تربیت و بصیرت افزایی فرزندان مؤمن وانقلابی و ارزشمدار بسیار تأثیر داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب دل, آفتاب دل, ,


وی گفت: حماسه 9 دی یک حماسه ملی و به یاد ماندنی است که همه ی مردم در آن روز حماسه آفریدند و باید همه در آن نقش داشته باشند و این روز را زنده نگه داریم .

,
,


منصوری ادامه داد: 9 دی روز بصیرت و میثاق با ولایت است روزی که همه ی مردم به صحنه آمدند و بساط فتنه گران را بر چیدند و چهره ی واقعی فتنه گران آشکار شد .

,
,


 وی گفت: در این میان زنان نقش مهمی را ایفا کردند که در تاریخ حماسه ها ماندگار شد.

,
,


وی حماسه به یاد ماندنی نهم دی ماه سال ۱۳۸۸ را که توسط ملت فهیم و بصیر ایران اسلامی خلق شد، تجلی ایمان و اعتقاد راسخ آنها به اسلام و قرآن عزیز دانستند و افزود:  اگر چه در طول 35 سال حیات طیبه نظام مقدس جمهوری اسلامی دشمنان توطئه‌های فراوانی در راستای شکست ،انزوا و یا تغییر رفتار نظام مقدس جمهوری اسلامی طراحی و اجرا کردند اما فتنه سال ۱۳۸۸ در نوع خود بسیار فراگیر و پیچیده بود و تمامی معاندان و سیلی خوردگان نظام اسلامی بصورت یک جبهه واحددر آن وارد شدند اما به فضل الهی و با درایت و هدایت رهبر معظم انقلاب نهایتا با حضور عزت آفرین و کم نظیر ناشی از بصیرت امت ولایتمدار ایران اسلامی در راهپیمایی یوم ا… نهم دی به شکست انجامید و در این روز در تاریخ نظام اسلامی ماندگار شد.

,
,


منصوری با اشاره به سخنان حضرت امام(ره) که فرمودند "بکشید مارا ما زنده تر می شویم" اظهار کرد:  در جنگ نرم هم دقیقا همین طور است هر بار که دشمن ما را هدف آماج خود قرار داده ما زنده تر و مهیا تر شدیم و ولایت جایگاه عمیق تری دردلهای ما پیدا کرد.

,
,


مسئول بسیج جامعه زنان کردستان اظهار کرد: بصیرت، آگاهی و موقعیت شناسی مردم ایران به ویژه بانوان از دیگر شاخصه های حضور مردم در حماسه 9 دی است.

,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه