به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ تهران نیوز ، وی که سابقا در فرمانداری ری مشغول به کار بوده گفت: به دلایل نامعلومی عذر بنده را از فرمانداری ری خواستند و علاقه ای به همکار بودن با جانبازان فتنه را نداشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی گفت: هرچند مسئولین بنیاد شهید پیگیری های خوبی دارند اما تا کنون در دوران فرماندار دولت تدبیر و امید موفق به دیدار وی نشده ام و احساس می کنم ایشان علاقه ای به ملاقات با بنده ندارد.
,وی که دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق است در حال حاضر بیشترین مشکل خود را هزینه های سرسام آور ایاب و ذهاب با آژانس دانسته و می گوید: اگر بخواهم باماشین های عبوری و خطی بروم خطر جانی و امنیتی برایم دارد و بجز آژانس چاره دیگری ندارم.
,این جانباز فتنه از چگونگی جانباز شدن خود گفت: بعد از انتخابات سال ۸۸ و آتش افروزی افرادی که خود را پیروز انتخابات اعلام کردند عده ای به دنبال این افراد فریب خوردند و با هیاهو و اردوکشی خیابانی سعی در به آشوب کشاندن کشور داشتند. روز ۲۵ خرداد من در میدان صادقیه بودم که جمعیت آرام در این میدان حضور داشت. ناگهان فردی با شیئ تیزی به صورت بنده زد. من گمان کردم چیز خاصی نیست ولی لحظاتی بعد از سوزش چشمانم و جاری شدن خون فهمیدم که آسیب جدی به من رسیده است.
,عده ای از مردم من را به مراکز درمانی رساندند ولی متاسفانه بیمارستان پیامبران از پذیرش من امتناع کردند و دست آخر بیمارستان لبافی نژاد من را پذیرش و درمان کرد.
,عده ای از ابتدا قصد آشوب آفرینی در کشور را داشتند و با این نیت تجمعات را تبدیل به اغتشاش و آشوب می کردند .
,وی افزود: هم اکنون مسئول انجمن حمایت از جانبازان نابینای ری هستم و به صورت افتخاری و رایگان امورات حقوقی و صنفی جانبازان نابینای شهرری را پیگیری می کنم و متاسفانه در این بخش مشکلات زیادی وجود دارد که نیاز به تلاش و عزم جدی مسئولین شهرستان را دارد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه