logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی عنوان کرد:

اهداء اعضای بدن ۴۵ بیمار مرگ مغزی در قزوین تاکنون / امکان انجام عمل پیوند در استان وجود ندارد

اهداء اعضای بدن ۴۵ بیمار مرگ مغزی در قزوین تاکنون / امکان انجام عمل پیوند در استان وجود ندارد
مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی با اشاره به اینکه تا کنون 45 اهداء عضو در قزوین انجام شده، گفت: هر نفر می‌تواند با اهداء عضو به 8 یا 10 نفر و با اهداء بافت‌های مختلف بدن به 50 نفر آن‌ها را از مرگ حتمی نجات دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر علی چگینی مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی شاخص، در خصوص اهداء عضو جوان ۲۳ ساله به بیماران نیازمند اظهار کرد: نفسیه مهرتاش به دلیل مشکلات عروق مغزی دچار خون‌ریزی و مرگ مغزی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دکتر علی چگینی مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی , شاخص، , در خصوص اهداء عضو جوان ۲۳ ساله به بیماران نیازمند اظهار کرد: نفسیه مهرتاش به دلیل مشکلات عروق مغزی دچار خون‌ریزی و مرگ مغزی شد.,

وی با بیان اینکه این جوان ۲۳ ساله در زمان حیات، اهداء عضو خود را مطرح کرده بود، ابراز کرد: پس از انجام عملیات پزشکی لازم این بیمار به مرکز اهداء عضو تهران منتقل و از قلب، کلیه و بافت‌های درونی او برای پیوند به بیماران نیازمند استفاده شده است.

,

این مسئول افزود: به دلیل نبود مرکز مجهز به امکانات پیوند اعضاء در استان ، امکان انجام عمل پیوند در قزوین وجود ندارد و برای انجام امور اهداء عضو به ناچار افراد را به تهران منتقل می‌کنیم، البته در آینده نزدیک مرکز انجام پیوندهای ساده مانند کلیه در استان راه اندازی خواهد شد.

,

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی با بیان اینکه اهداء عضو عملی انسان دوستانه است، تصریح کرد: در کل ایران حدود ۲۷هزار نفر بیمار نیازمند عضو پیوندی وجود دارد که روزانه ۷ تا ۱۰ نفر به دلیل نرسیدن عضو، جان خود را از دست می‌دهند.

,

چگینی اضافه کرد: در حالی که می‌شود با اهداء اعضایی که در اثر مرگ مغزی سالم‌اند و قرار است در زیر خاک مدفون شوند به تعداد بسیاری از بیماران زندگی بخشد؛ هر نفر می‌تواند با اهداء عضو به ۸ یا ۱۰ نفر و با اهداء بافت‌های مختلف بدن به ۵۰ نفر بیماران نیازمند را از مرگ حتمی نجات دهد.

,

وی در رابطه با فرهنگ سازی در این زمینه، تشریح کرد: اکثر مردم با تفکراتی از قبیل مشکل داشتن اهداء عضو از لحاظ شرعی یا ترس از حرف و حدیث‌های دیگران و نداشتن آگاهی از انجام این عمل خدا پسندانه دوری می‌کنند.

,

این مسئول با تاکید بر اینکه خانواده‌های اهدائی هیچ گونه هزینه مالی برای این امر ایثارگرانه دریافت نمی‌کنند، گفت: مردم باید بدانند که این مسئله هیچ منع شرعی ندارد و قطعا رسانه‌ها، افراد اثرگذار در جامعه و مسئولین می‌توانند در فرهنگ سازی و توسعه آن کمک بسیاری کنند.

,

مسئول واحد فراهم آوری اعضای پیوندی با اشاره به اینکه تاکنون ۴۵ نفر اهداء کننده در قزوین وجود داشته است، عنوان کرد: اهداء عضو از سال ۸۶ شروع شده که سال اول تنها یک اهداء انجام گرفته و تا اینکه در سال گذشته به ۱۱ نفر و در سال جاری هم آمار به ۶ نفر رسیده است.

,

چگینی توضیح داد: کسانی که علاقه‌مند به اهداء عضو هستند ابتدا باید در صحن خانواده مطرح شود تا مراکز پزشکی در زمان اهداء با مشکل مواجه نشوند و می‌توانند به مراکز معاونت درمان علوم پزشکی یا سایت اهداء عضو ایران مراجعه کرده و کارت اهداء عضو خود را دریافت کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه