اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

چین دومین ناوهواپیمابر خود را می‌سازد

چین دومین ناوهواپیمابر خود را می‌سازد
پکن با هدف مقابله با افزایش حضور ناوهای هواپیمابر آمریکایی در دریای چین جنوبی، قصد دارد تا یک ناوهواپیمابر بسازد تا این کشور در مجموع ۲ ناو هواپیمابر داشته باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشرق، چین قصد دارد تا با ساخت دومین ناو هواپیمابر خود، حضورش در عرصه دریایی را تقویت ببخشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


پس از اقدامات تحریک آمیز آمریکا در دریای چین جنوبی و همچنین با هدف حفظ منافع در منطقه، پکن در صدد است تا حضور خود در دریای چین جنوبی را افزایش دهد.

هنوز اطلاعات اندکی درباره ناو هواپیمابر چینی وجود دارد اما "یانگ یوجون" سخنگوی وزارت دفاع چین اعلام کرد که این ناو در چین طراحی خواهد شد و در بندر دالیان نیز ساخته می‌شود.

وی افزود: چین دارای خط ساحلی وسیعی بوده و ناوگان گسترده دریایی تحت قلمروی حاکمیتش قرار دارد. حفاظت از حاکمیت ناوگان دریایی و منافع و حقوق چین، ماموریت مقدس نیروهای مسلح این کشور به شمار می‌آید.

سخنگوی وزارت دفاع چین افزود که جنگنده جی-15 قادر خواهد بود تا بر روی این ناو هواپیمابر عملیاتی شود.

تنها ناو هواپیمابر چین که لیائونینگ نام دارد در سال 1998 و پیش از آنکه اصلاحاتی بر روی آن انجام شود از اوکراین خریداری شده بود.

با توجه به ادعاهای مالکیتی پکن درباره دریای چین جنوبی، این کشور به دنبال افزایش توانایی‌های دفاعی دریایی خود است.

یک کارشناس امور دریایی چین که خواست نامش فاش نشود، در گفت‌وگو با رویترز اعلام کرد: ناوهای هوایپمابر آمریکایی زیادی در دریای چین حضور دارند که این موضوع چالش‌هایی را برای ما ایجاد کرده است. در صورتی که به دومین ناوهواپیمابر دست یابیم فشارها بر ما کاهش خواهد یافت. این موضوع مانع از آن می‌شود که مورد آزار قرار بگیریم.

چین به طور متناوب تمرینات نظامی را در دریای جنوبی چین انجام می دهد تا به طور شفاف نشان دهد در زمینه استقرار نیروهای نظامی در منطقه مصمم است.

چین ادعای مالکیت 90 درصد دریای جنوبی چین را مطرح کرده و سعی نموده است تا با ساخت جزایر مصنوعی این ادعای خود را تقویت بخشد. فیلیپین، تایوان، مالزی، برونئی و ویتنام نیز ادعای مالکیت بخشی از این دریا را مطرح کرده اند.

آمریکا بارها ضمن انتقاد از اقدام چین در ساخت جزایر مصنوعی در دریای جنوبی چین، خواستار متوقف شدن این فعالیت ها شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه