به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر آشتیان، حجت الاسلام غلامرضا نیشابوری امام جمعه آشتیان در خطبه های نمازجمعه این شهرستان گفت: این رشد بی سابقه 65 درصدی ثبت نام مجلس و 62 درصدی ثبت نام خبرگان نشانگر رواج خود مدیر پنداری در جامعه است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , سفیر آشتیان, سفیر آشتیان, سفیر آشتیان, ،, حجت الاسلام غلامرضا نیشابوری امام جمعه آشتیان در خطبه های نمازجمعه این شهرستان گفت: این رشد بی سابقه 65 درصدی ثبت نام مجلس و 62 درصدی ثبت نام خبرگان نشانگر رواج خود مدیر پنداری در جامعه است.,

, وی اضافه کرد: جامعه شناسان باید این موضوع را ریشه یابی کنند، بیکاری افراد تحصیل کرده، احساس تعهد برای حل مشکلات کشور و تاکتیک انتخاباتی و فشار به شورای نگهبان می تواند دلایل آن باشد .
,,
نیشابوری مهم ترین اصل در انتخابات را حضور حداکثری مردم معرفی کرد و افزود: باید از تمام عوامل شروع برای حضور حداکثری بهره گرفت و همه مسئولان برای برگزاری هرچه باشکوه تر انتخابات هماهنگ باشند.
,,
وی در خصوص افرادی که از فیلتر شورای نگهبان عبور نمی کنند نیز اظهار کرد: کسانی که در شورای نگهبان رد صلاحیت شدند می توانند از راهکارهای قانونی اعترض کنند در صورت رد صلاحیت تسلیم قانون شوند .
,,
خطیب جمعه آشتیان در ادامه به قانون کشف حجاب توسط رضاخان نیز اشاره کرد و گفت: کشف حجاب سوغات رضاخان از غرب برای ملت ایران بود .
,,
وی ادامه داد: اروپا بعد از اینکه امپراتور عثمانی را متلاشی کرد به آن اکتفا نکرد و با ابتذال فرهنگی و کشف حجاب از ملت مسلمان انتقام گرفت زیرا کشف حجاب مقدمه بی عفتی و ناپاکی دامن است.
,,
نیشابوری تحریم های جدید آمریکا را نقض برجام دانست و تصریح کرد : آمریکایی ها یک بار دیگر عدم صداقت خود را در عمل ثابت کردند و گفته رهبر معظم انقلاب بر عدم اعتماد به صداقت آمریکاییها ثابت شد.
,,
انتهای پیام/ م
,]
ارسال دیدگاه