اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

مستند تحریم دارویی ایران ساخته شد

مستند تحریم دارویی ایران ساخته شد
مستندی با موضوع تاثیر تحریم ناعادلانه علیه جمهوری اسلامی ایران از نظر دارو بر سلامت مردم با حمایت معنوی سازمان غذا و دارو ساخته شد. این مستند، با استناد به شواهدی گویا، بی‌مغز بودن ادعا آمریکا و سران ۵+۱ را ثابت می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از تسنیم، با حمایت معنوی سازمان غذا و دارو یک مستند، با موضوع تاثیر تحریم ناعادلانه علیه جمهوری اسلامی ایران از نظر دارو بر سلامت مردم، توسط برخی عوامل برتر صدا و سیمای مرکز ایلام برای شرکت در سیزدهیمن جشنواره بین المللی رادیو ABU، آماده شده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


تهیه کننده و نویسنده این مستند مریم امینی، میکس و صدابرداری: طالب رماوندی، گویندگی: هدا بیوک زاده و گزارشگری این مستند را علی منصوری بر عهده دارند.

هدف از تهیه و تولید این مستند، محکوم کردن تحریم دارویی علیه کشور ایران است. اگر چه آمریکا و سران ۵+۱ بارها ادعا کرده‌اند که کشور ایران را از نظر غذا و دارو تحریم نکرده‌اند، اما این مستند، با استناد به شواهدی گویا، بی‌مغز بودن این ادعا را ثابت می‌کند.

سوژه انتخابی این مستند، خانواده فتح اللهی در استان ایلام است که به نوعی از بیماری «ام اس» به نام (فردریش آتاکسی) مبتلا هستند و شواهد موجود گویای این واقعیت است که قطع داروی این ۳ بیمار به دلیل گرانی دارو یا وارد نکردن این داروها به دلیل تحریم به کشور است که باعث شده بیماری آنها به طرز فجیعی در طی سه سال پیشرفت کند.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه