به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مولوی محمدعلی شهنوازی در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما ضمن تسلیت شهادت شیخ نمر، اظهار کرد: آل سعود با اعدام آیت الله نمر لکه ننگ دیگری را به پرونده سیاه خود اضافه کرده است و به لبه فروپاشی نزدیک شده و گور خود را با دستان خود کنده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما,وی با محکوم کردن اقدام بسیار زشت آل سعود در اعدام شیخ نمر، افزود: این اقدام در دین اسلام هیچ جایگاهی ندارد و مردود است و هیچ فردی نمی تواند به علت انتقاد و اظهار عقیده و مخالفت جان انسانی را بگیرد و علمای اهل سنت شهرستان خاش این اقدام را محکوم می کنند.
مولوی شهنوازی با بیان اینکه حکومت آل سعود تابع دستورات و فرمان های آمریکا و همدستانشان است، گفت: استکبار جهانی و ایادی آنان روزی مردم مظلوم و بی دفاع یمن و بحرین را به خاک و خون می کشانند و روزی دیگر دست به اعدام علمای ارزشمند و مجاهدی همچون آیت الله نمر می زنند.
وی با اشاره به فعالیت بسیار ارزشمند شیخ نمر، اذعان کرد: تمامی جهانیان می دانند که آیت الله نمر در عالم ندای دعوت به دین اسلام حق سر داده بود و از بزرگترین علمای اسلام است اما با اقدام ظالمانه آل سعود اعدام شد.
امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش با بیان اینکه آیت الله نمر یک شخصیت بسیار شناخته شده در جهان اسلام بود، اظهار کرد: شیخ نمر در مسیر عدالت محوری و وحدت حرکت می کرد و این اقدام به منزله بی اعتنایی آل سعود به علما است و این اقدام غیر قابل قبول و پذیرش است و سکوت در مقابل این جنایات جایگاهی ندارد.
انتهای پیام/
وی با محکوم کردن اقدام بسیار زشت آل سعود در اعدام شیخ نمر، افزود: این اقدام در دین اسلام هیچ جایگاهی ندارد و مردود است و هیچ فردی نمی تواند به علت انتقاد و اظهار عقیده و مخالفت جان انسانی را بگیرد و علمای اهل سنت شهرستان خاش این اقدام را محکوم می کنند.
,مولوی شهنوازی با بیان اینکه حکومت آل سعود تابع دستورات و فرمان های آمریکا و همدستانشان است، گفت: استکبار جهانی و ایادی آنان روزی مردم مظلوم و بی دفاع یمن و بحرین را به خاک و خون می کشانند و روزی دیگر دست به اعدام علمای ارزشمند و مجاهدی همچون آیت الله نمر می زنند.
,وی با اشاره به فعالیت بسیار ارزشمند شیخ نمر، اذعان کرد: تمامی جهانیان می دانند که آیت الله نمر در عالم ندای دعوت به دین اسلام حق سر داده بود و از بزرگترین علمای اسلام است اما با اقدام ظالمانه آل سعود اعدام شد.
,امام جمعه اهل سنت شهرستان خاش با بیان اینکه آیت الله نمر یک شخصیت بسیار شناخته شده در جهان اسلام بود، اظهار کرد: شیخ نمر در مسیر عدالت محوری و وحدت حرکت می کرد و این اقدام به منزله بی اعتنایی آل سعود به علما است و این اقدام غیر قابل قبول و پذیرش است و سکوت در مقابل این جنایات جایگاهی ندارد.
,انتهای پیام/
,,
]
ارسال دیدگاه