logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

این اقدامات موجب بهتر شناخته شدن چهره واقعی رژیم آل سعود می شود/ مردم در تجمع فردا شرکت کنند

این اقدامات موجب بهتر شناخته شدن چهره واقعی رژیم آل سعود می شود/ مردم در تجمع فردا شرکت کنند
مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا همدان جنایت آل سعود در مورد اعدام روحانی برجسته شیعیان عربستان شیخ النمر را محکوم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  مرتضی گرجی در گفتگو با خبرنگار صدای دانشجو گفت: اقدامی که امروز از طرف حکام سعودی با نام مقابله با تروریست صورت گرفت و منجر به اعدام شیخ نمر و 46 تن دیگر شد ماهیت رژیم آل سعود را نشان می دهد که چگونه این ها مدافعان دین و اسلام را تروریست می نامند ولی آمریکا و رژیم صهیونیستی را همراهان خود می دانند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صدای دانشجو,


گرجی گفت: ان شاء الله این اقدام موجب آگاهی و هوشیاری مردم عربستان و کشورهای منطقه در زمینه شناخته شدن چهره واقعی حاکمان آل سعود بشود.

,
,


وی در خصوص وظیفه جامعه دانشگاهی نسبت به این موضوع گفت: از آنجایی که دانشگاه را مبدا تحولات می دانیم،  دانشگاه باید همواره در خط مقدم مساءل جامعه باشد.  نیاز هست که اساتید و دانشجویان به صحنه وارد بشوند و مسءله را برای عموم مردم روشن بکنند وگرنه خدای ناکرده ممکن است عده ای تحت تاثیر صدای بلند بلندگوهای دشمن گول تهمت هایی مانند تروریست بودن  را بخورند.  لازم است تبیین شود که شیخ نمر که بود و چه کارهایی کرده تا مردم به درستی با ایشان و راه این شهید آشنا شوند.

,
,


وی گفت: نیاز هست دانشگاهیان با برگزاری و حضور در برنامه های مختلف این جنایت را محکوم کنند. بنده هم از همه جامعه دانشگاهی همدان دعوت می کنم همراه با مردم در تجمع صبح فردا در میدان امام زاده عبدالله شرکت کنند.

,
,


لازم به ذکر است بنا به اعلام دفتر امام جمعه همدان تجمع اعتراضی مردم همدان نسبت به اعدام شیخ النمر فردا یکشنبه از ساعت 10 صبح در آستان مقدس امام زاده عبدالله برگزار می شود.

,
,


انتهای پیام/پ

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه