اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

شهادت آیت الله نمر اسلام را داغدار کرد

شهادت آیت الله نمر اسلام را داغدار کرد
شهادت آیت الله حاج شیخ نمر باقر النمر به دست حاکمان غاصب و ملعون و بی کفایت آل سعود جهان اسلام را داغدار کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس، ایمان الهی در یادداشت ارسالی خود به این پایگاه خبری آورده است: هنوز صدای حق طلبی عدالتخواهانی چون شیخ فضل الله نوری مبتکر نظام مشروطه مشروعه، آیت الله میرزای شیرازی میراث دار مبارزه با استعمار پیر، آیت الله کاشانی مجاهد خستگی ناپذیر، آیت الله مدرس عالمی شجاع و غیرتمند و ستاره درخشان قرن بیستم ،منجی مستضعفان جهان، علمدار مبارزه با استعمارگران و الگوی مبارزه با استکبار جهانی حضرت امام روح الله (ره) در گوش جهانیان طنین انداز بود که خبر شهادت آیت الله حاج شیخ نمر باقر النمر به دست حاکمان غاصب و ملعون و بی کفایت آل سعود جهان اسلام را داغدار کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس،,

 

,

اگر چه آیت الله نمر با فریاد عدالتخواهی در برابر دنیاطلبان بی لیاقت آل سعود ، جان خود را فدای اسلام و مسلمین کرد، ولی این شیوه مقاومت و مبارزه بی بدیل وی پیام هایی را برای جهان اسلام در پی خواهد داشت.

,

 

,

1-آل سعود با این حرکت دردمنشانه، کافر بودن خود به اسلام و مسلمین و غاصب بودن خود را اثبات نمود.

,

 

,

2-با اعدام عالمی همچون شیخ نمر، مسلمانان سراسر جهان اعم از شیعه و سنی ساکت نخواهند نشست و بدون شک با حضور در صحنه های مختلف، بی لیاقتی آل سعود را بر اداره حرمین شریفین بیش از پیش آشکار خواهند کرد.

,

 

,

3-مردم مسلمان عربستان و بویژه جوانان، این ننگ را بر نمی تابند و زمینه اعتراض عمومی و سرنگونی آل سعود را تمهید می نمایند.

,

 

,

4-سیاستمداران داخلی و بویژه دولتمردان وزارت خارجه، در روابط و حشر و نشر خود تجدیدنظر نموده و مواضع خود را در خصوص این رژیم وهابی و خون آشام روشن نماید.

,

 

,

5-تردیدی وجود ندارد که نظام وهابی و تروریسم پرور آل سعود جایگاهی در بین جهان اسلام نداشته و عنقریب کلید اداره مکه و مدینه به دست مسلمین با لیاقت و با کفایت خواهد افتاد.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه