اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پس از لغو همایش اصلاح طلبان در بهشهر؛

دادستان بهشهر: با تبلیغات انتخاباتی قبل از زمان قانونی با هر عنوان و شکلی برخورد می‌کنیم

دادستان بهشهر: با تبلیغات انتخاباتی قبل از زمان قانونی با هر عنوان و شکلی برخورد می‌کنیم
دادستان بهشهر گفت: رعایت اخلاق در بحث انتخابات بسیار الزامی است و اگر این مراسم‌ها و همایش‌ها، تبلیغات قبل از زمان مقرر قانونی با هر عنوان و به هرنحو و شکلی باشد، با آن ممانعت و از آن جلوگیری می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خط امید، علی صداقت در همایش پیشگیری از خشونت و افزایش سلامت روان در خانواده‌ها که با حضور نماینده استاندار مازندران، رئیس اداره آموزش و پرورش و جمعی از والدین دانش آموزان در مدرسه بنت الهدی در این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: امروز مهم‌ترین مسئله بحث انتخاباتی است که در پیش روی داریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خط امید,

وی با بیان اهمیت بسیار زیاد انتخابات در سال جاری، افزود: رعایت اخلاق در بحث انتخابات بسیار الزامی است و اگر این مراسم‌ و همایش‌ها، تبلیغات قبل از زمان مقرر قانونی با هر عنوان و به هرنحو و شکلی باشد، با آن ممانعت و از آن جلوگیری می‌شود.

دادستان بهشهر درباره فضای مجازی، تصریح کرد: امروزه ورود به فضای مجازی به سمت و سویی حرکت دارد که اثرات منفی و مخربی در بین خانواده‌ها و به‌ویژه نسل جوان به‌وجود آورده، والدین باید رعایت کنند تا فرزندان نیز یاد بگیرند، دانش‌آموز، آموزش دانش صرفاً علم نیست بلکه به پرورش هم اطلاق می‌شود.

صداقت گفت: استفاده از تکنولوژی خوب است ولی نباید رها شده باشد، والدین باید با فرزندان خود رفتاری دوستانه داشته باشند و با محیط مدرسه ارتباط بیشتری برقرار کنند، بهترین شکل یادگیری و آموزش کودکان در نهاد خانواده و سپس شروع مدرسه یعنی زمان دبستان است.

وی خاطرنشان کرد: زن و مرد هیچ برتری نسبت به هم ندارند به‌جز مسئله ایمان و در قرآن هم به کرات گفته شده و بخصوص در بحث طلاق آیات بسیاری آمده، یکی از معضلاتی که امروزه زیاد دیده می‌شود مسئله طلاق در بین خانواده‌ها بخصوص نسل جوان است، از هم پاشیدن خانواده پیامدهای مخربی بدنبال دارد که مهمترین آن بچه‌های طلاق و بدنبال آن آسیب‌های اجتماعی است که در پی آن به‌وجود می‌آید.

دادستان بهشهر در پایان گفت: والدین در رفتار و گفتار خود باید دقت کافی به عمل بیاورند و سعی کنند از الفاظ زیبا و درست استفاده کنند تا کودکان از همان طفولیت یادبگیرند، در دوست‌یابی فرزندان دقیق  باشند و در فضای مجازی نیز نظارت داشته باشند و بدانند که کودکان فراگیری بسیار بالایی دارند و ده قدم از ما جلوتر هستند.

چندی پیش همایش نقش انتخابات در توسعه که قرار بود توسط جمعی از اصلاح‌طلبان شرق مازندران با حضور سید محمدصادق خرازی رییس شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان در مجتمع توریستی تفریحی غار هوتوی بهشهر برگزار شود با دستور مراجع قضایی لغو شد.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه