logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

تعطیلی، نبود و کمبود داروخانه ها معضلی برای شهروندان در ارومیه

تعطیلی، نبود و کمبود داروخانه ها معضلی برای شهروندان در ارومیه
آذربایجان غربی یکی از عقب افتاده ترین و محروم ترین مناطق کشور در بحث بهداشت و درمان است و امروزه شاهد آن هستیم که این مورد در بحث نبود، کمبود و تعطیلی داروخانه ها خود را به عینه نشان می دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز،  آذربایجان غربی یکی از عقب افتاده ترین مناطق کشور در بحث درمان و بهداشت است و در رتبه 29 کشوری قرار دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز،,

یکی از شاخصه های بهداشت و درمان بحث دستیابی آسان به خدمات دارویی و بهداشتی می تواند باشد و این مهم را باید دانشگاه علوم پزشکی ارومیه و مدیریت خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی با نظارتی جدی پیگیر باشند.

از مشکلات مهم شهروندان ارومیه در این باره، نبود داروخانه های شبانه روزی در کنار درمانگاهها و حتی نبود هیچ داروخانه ای در کنار برخی درمانگاهها و مراکز درمانی است.

امروزه شاهد هستیم بیماران و همراهان بیماران در ارومیه بعد از مراجعه به درمانگاهها و مراکز درمانی چندین خیابان و محله را برای پیدا کردن داروخانه به ویژه در اوقات بعد از غروب خورشید با نهایت درماندگی طی می کنند تا بلکه نیازهای دارویی خویش و نزدیکانشان تأمین کنند.

اصولاً باید در کنار همه درمانگاهها و مراکز درمانی شبانه روزی، داروخانه هایی نیز باشد اما شاهد آنیم که این مهم در ارومیه در نبود نظارت ها نادیده گرفته می شود.

علاوه بر این پراکندگی ناهمگون داروخانه های موجود نیز از دیگر مشکلات موجود در شهری به بزرگی ارومیه است که در برخی محلات و خیابانها علیرغم احتیاج اثری از آنها دیده نمی شود و در برخی خیابانها تجمعی غیرضروری دیده می شود.

فروش بدون نسخه داروها نیز امروزه به امری کاملاً عادی تبدیل شده و تقریباً در همه داروخانه ها مردم می توانند برای خود درمانی از انواع اقسام داروهای قابل ارائه استفاده کنند.

فروش غیرقانونی امتیاز داروخانه ها نیز از دیگر معضلات شهر ارومیه است. امروزه دیده می شود که کسانی که می خواهند داروخانه باز کنند با هزار و یک مشکل اداری روبرو می شوند و نمی توانند مجوز فعالیت بگیرند و در صورت درخواست امتیاز سایر داروخانه ها برای فعالیت خود نیز با قیمت های نجومی و چندصد میلیونی روبرو می شوند و قیمت آنها تا نزدیکی های یک میلیاردتومان همراه با امکانات قابل افزایش است.

خرید و فروش امتیاز داروخانه ها غیرقانونی است

عابد فتاحی با اشاره به ضرورت برخورد و مقابله با افرادی که امتیاز داروخانه‌ها را خریداری می‌کنند اظهار داشت: خرید و فروش امتیاز داروخانه‌ها غیر قانونی بوده و لازم است که با افراد خاطی برخوردهای قانونی شود.

وی افزود: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی موظف به نظارت بر داروخانه‌ها بوده و تا زمانی که تدابیر نظارتی به خوبی اعمال شود خرید و فروش غیر قانونی صورت نمی‌گیرد.

فتاحی با تاکید بر وجود داروخانه در درمانگاه‌های شبانه‌ روزی افزود: درمانگاه‌های شبانه روزی که در اطراف آن‌ها داروخانه شبانه روزی وجود ندارد به دلیل نیاز افراد مراجعه کننده به دارو در ساعات مختلف به ویژه شب‌ها،  قانون با تدابیر ویژه‌ای مجوز داشتن داروخانه ‌را به این درمانگاه‌‌ها می‌دهد.

وی بیان کرد: محل درمانگاه، محل داروخانه، وجود امکانان فیزیکی و استاندار بودن همه موارد از اهمیت ویژه‌ای در وجود داروخانه در درمانگاه‌های شبانه روزی و سایر درمانگاه‌ها محسوب می‌شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئله صدور مجوز برای داروخانه‌‌ها در مجلس شورای اسلامی نیز مطرح شده است تصریح کرد: باید درمانگاه‌ها از استاندارهای لازم برخوردار بوده و زمینه درمان صحیح و بدون دغدغه افراد را فراهم آورند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه