logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

یادداشت

می خواهند با طرح دوستی، دشمنی خود را پیش ببرند/ نقشه قدیمی دشمن در حال اجرایی شدن

می خواهند با طرح دوستی، دشمنی خود را  پیش ببرند/ نقشه قدیمی دشمن در حال اجرایی شدن
آمریکا در این 37 سال، دشمن سرسخت ایران اسلامی بوده و است و نتوانسته به خواسته هایش برسد، حال دست به نقشه قدیمی خود برده و می خواهد با طرح دوستی، دشمنی خود را پیش ببرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری نسیم خنداب، صحبتی داشتیم بابرادر شهید بسیجی محمد پیازآبادی، وی خیلی ناراحت بود و محکم و پشت سر هم می گفت، چه شده که من باید کسی که باعث مرگ برادر و هموطنانم شده را برادر و دوست بگیرم، پرسیدم چه شده ؟ گفت، مگر نمی گویند که مرگ بر آمریکا را دیگر نگوئید ؟ چگونه دیگر شیطان را لعن نکنم ؟ مگر می شود ؟ مگر دوستی گرگ و میش می شود ؟.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری نسیم خنداب,
کسی که می خواهد با آمریکایی‌ها دوست شود باید بگویم که آنان داغ برادر، داغ پدر ندیده اند، داغ کسانی که در هواپیما مسافربری بوده‌اند را ندیده‌اند، دشمن 60 ساله اش را ندیده اند که با کودتا، حمله نظامی در طبس، شیطنت هایش در لانه جاسوسی، و قطعنامه های هر روز و هر روز، ضد ایرانی را ندیده‌اند، واقعا می شود بادشمن این ملت و انقلاب که نزدیک  220000 شهید داده به دوستی بگیرد، واقعا باید تاسف خورد برای بعضی از برادرانمان که در این انقلاب سهمی سبز داشتند ولی الان خواستار دوستی با شیطان بزرگ‌اند، و خواستار برداشت شعار ماندگار در تاریخ هستند، شعار "مرگ بر آمریکا" شیطان بزرگ را آزار می دهد.
,


آمریکا در این 37 سال، دشمن سرسخت ایران اسلامی بوده و است و نتوانسته به خواسته هایش برسد، حال دست به نقشه قدیمی خود برده و می خواهد با طرح دوستی، دشمنی خود را پیش ببرد.

برادران انقلابی، دشمن می خواهد این قدرت بزرگ منطقه و جهان را که اتکا به خداوند و پیروی مردم از رهبری و ولایت بدست آمده را از بین ببرد.

شعار دشمن آزار را باید 2 برابرش کنیم، یعنی 6 بار، 3بار قبل از نماز و 3 بار بعد از نمازهایمان، تا انشالله این شعار به حقیقت بپیوندند.

نوشته اسدی_از روستای چزان

,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه