اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در مراسم اولین یادواره حماسه سازان عملیات کربلای5 ؛

مردم ایران با مقاومت دشمن را در همه صحنه ها ناکام گذاشتند/ اگر جایی عقب نشینی کردیم با زیاده خواهی دشمن روبرو شدیم

مردم ایران با مقاومت دشمن را در همه صحنه ها ناکام گذاشتند/ اگر جایی عقب نشینی کردیم با زیاده خواهی دشمن روبرو شدیم
هر کجا بر روی آرمان ها، ارزش ها و اعتقادات خودمان ایستادگی کردیم، آنجا پیروز شدیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اوشیدا: اولین یادواره حماسه سازان عملیات کربلای 5 صبح امروز دوشنبه 21 دی ماه با حضور سردار حسین معروفی، مسئولین، خانوادههای شهدا و آحاد مردم دارالولایه سیستان در مصلی المهدی (عج) زابل برگزار شد.

حجت الاسلام علی اکبر کیخا امام جمعه زابل در این یادواره اظهار کرد: خدا را شاکریم که در همچنین مملکتی نفس می کشیم و خدا را شاکریم که تحت لوای رهبری عزیز، بصیر، بسیجی، مدیر، مدبر، شجاع ،حکیم و فرزانه هستیم.

کیخا افزود: آخرین وصیت شهدا این بوده که امام را تنها نگذارید و آرمان های امام را فراموش نکنید.

امام جمعه زابل گفت: ارزش های انقلاب اسلامی را که میرحسینی ها، عالی ها و دیگر شهدای ما جان عزیزشان را در این راه فدا کردند این راه را فراموش نکنیم.

وی بیان داشت: نگاهمان به ندای ولایت باشد و به منویات مقام معظم رهبری توجه کنیم و مواظب باشیم که دشمن قصد نفوذ دارد.

حجت الاسلام کیخا افزود: دشمن می خواهد عزت، سربلندی و سروری را از ما بگیرد وظیفه داریم و مدیون خون شهدا هستیم.

وی گفت: دعا کنیم که مدیون خون شهدا از دنیا نرویم و دین خود را ادا کرده باشیم.
علی ثمره حسینی فرمانده سپاه زابل نیز در این مراسم اظهار کرد: مردم ایران با مقاومت و ایستادگی و پیروی از فرامین مقام عظمای ولایت و رهبری الحمدالله دشمن را در همه صحنه ها ناکام گذاشته اند.

ثمره حسینی بیان کرد: تجربه این را نشان می دهد هر کجا مقاومت و ایستادگی کردیم و بر روی آرمان ها ، ارزش ها و اعتقادات خودمان ایستادگی کردیم، آنجا پیروز شدیم.

فرمانده سپاه زابل گفت: هم هشت سال دفاع مقدس و هم در فتنه ها ملت ایران با بصیرت ورود پیدا کرد و در تحریم ها هم ملت ایران نشان داد، فرزند رمضان است.

ثمره حسینی افزود: از آن طرف اگر به هر عنوان چه گفتگوی زمان ها و چه بعنوان دموکراسی لبخند ،جایی عقب نشینی کردیم و چراغ سبز نشان دادیم، می بینیم که دشمن خیلی جلو آمده و زیاده خواهی آن بیشتر شده است.

این مقام مسئول تصریح کرد: اگر میخواهیم عزت واقتدار ایران اسلامی که به واسطه خون شهدای عزیز و ایستادگی رزمندگان و ملت ایران بدست آمده ادامه پیدا کند باید مسیر شهدا را ادامه دهیم.

وی بیان داشت: شهدا از ما چه می خواهند توجه به ستون خیمه انقلاب ولایت و رهبری، بصیرت، دشمن شناسی، ایستادگی بر روی آرمان ها، دفاع از مظلوم ،مقابله با ظالم و نکته ای که خیلی جلب توجه می کند و شما آن را در وصیت نامه های شهدا و خاطراتی که عزیزان رزمنده تعریف می کنند و آخرین مطلبی که عزیزان رزمنده قبل از شهادت می گفتند این بود که امام را تنها نگذارید.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه