به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری دانشجویان قزوین «کیوسنا»، تعدادی از دانشجویان دختر دانشگاه های استان به دلیل بلاتکلیفی وضعیتشان در خوابگاه ها و عدم رسیدگی و دریافت پاسخ مناسب از سوی مسئولین در جلوی فرمانداری قزوین تجمع کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,, ,
,
,
این دانشجویان با در دست داشتن دست نوشته هایی مبنی بر اعلام مشکل خود از جمله «پیگیری چی شد؟/ نزول فاضلی تخلیه خوابگاه ها و اوارگی دانشجویان/ دانشجویان مغموم، مسئولان خوابگاه کلاهبردار و تلاش های بی نتیجه/ دانشگاه های بی مسئولیت» خواستار رسیدگی و پیگیری هر چه سریعتر مسئولان نسبت به مشکلات به وجود آمده شدند.
,
, ,
,
,
یکی از دانشجویان در گفتگو با خبرنگار کیوسنا اظهار کرد: تعدادی از دانشجویان خوابگاه های فاطمیه ۱،۲،۳ از دانشگاه های بین المللی امام خمینی، رجا، دانشگاه کار و… در این تجمع حضور داشتند.
, ,
,
,
, ,
,
, ,
,
,
وی ادامه داد: علت این تجمع مشکلی است که در فضای خوابگاه ها به وجود آمده و مسئول خوابگاه ها به نام خانم فاضلی از هر دانشجو مبلغ ۵، ۶ میلیون پول رهن گرفته که تقریبا ۵۰۰میلیونی میشود و حال مدتها از وی خبری نیست.
وی با بیان اینکه تا اخر ماه به دانشجویان مهلت داده شده تا خوابگاه را تخلیه کنند گفت: با وجود دستور تخلیه کسی پاسخگوی مشکل و برگشت پول رهن داده شده توسط دانشجویان نیست.
بعد از این تجمع قرار است روز شنبه در استانداری برای رفع این مشکل با تعدادی از مسئولای مربوطه جلسه ای برگزار شود.
اخبار تکمیلی به زودی اطلاع رسانی خواهد شد…
انتهای پیام/
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه