logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امام جمعه بهنمیر مطرح کرد

پیام‌های بازداشت نیروهای متجاوز آمریکایی توسط سپاه به قدرت‌های جهان؛ ایران با کسی شوخی ندارد

پیام‌های بازداشت نیروهای متجاوز آمریکایی توسط سپاه به قدرت‌های جهان؛ ایران با کسی شوخی ندارد
امام جمعه بهنمیر گفت: ایران اجازه تعرض به کسی نمی‌دهد و در دفاع از کشور خود با کسی شوخی نخواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، حجت‌الاسلام محمدحسن شریف‌تبار در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بهنمیر با اشاره به بازداشت نظامیان آمریکایی توسط نیروی دریایی سپاه، اظهار کرد: دستگیری نظامیان متجاوز آمریکایی در خلیج فارس، نشان از اقتدار جمهوری اسلامی دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی با بیان اینکه این دستگیری چند پیام دارد، افزود: پیام اول اشراف اطلاعاتی نیروی دریایی سپاه پاسداران بر مرزهای آبی کشور و پیام دوم به همه کشورها و قدرت‌ها است که ایران در دفاع از مرزها و نظام اسلامی خود باقدرت و وحدت ایستاده است.

امام جمعه بهنمیر تصریح کرد: ایران اجازه تعرض به کسی نمی‌دهد و در دفاع از کشور خود با کسی شوخی نخواهد داشت.

شریف‌تبار در ادامه به اجرای برجام و لغو تحریم‌ها اشاره کرد و گفت: غرب و آمریکا به‌دنبال محدود کردن قدرت ایران هستند و می‌خواهند ایران از محور مقاومت حمایت نکند.

وی با بیان اینکه آمریکا هم‌چنان با تهدید و تحریم‌های جدید به‌دنبال نقض برجام است، خطرنشان کرد: غرب و آمریکا در آزمون صداقت‌ورزی و نفاق قرار گرفته‌اند.

خطیب جمعه بهنمیر، آمریکا را غیرقابل اعتماد دانست و تاکید کرد: دولت باید خود را نسبت به انجام واکنش مناسب در صورت لغو نشدن تحریم‌ها به‌طور کامل و نقض برجام آماده کند.

شریف‌تبار در بخش دیگری از سخنان خود به انتخابات پیش‌رو اشاره و اظهار کرد: همه باید تلاش کنند تا انتخاباتی سالم، قانونمند و با حضور حداکثری مردم برگزار شود.

وی در پایان با بیان اینکه در انتخابات باید با آگاهی و بصیرت عمل شود، تاکید کرد: باید نسبت به رگه‌های فتنه و اندیشه سکولاریستی آگاهی پیدا کرد و از فرامین حکیمانه رهبر معظم انقلاب اطاعت شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه