logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

قبل از اعلام نتایج بررسی صلاحیت ها صورت گرفت

حمله به شورای نگهبان توسط نامزد اصلاح طلب انتخابات مجلس شورای اسلامی در غرب استان تهران

حمله به شورای نگهبان توسط نامزد اصلاح طلب انتخابات مجلس شورای اسلامی در غرب استان تهران
درحالی که هنوز نتایج بررسی صلاحیت نامزد های انتخابات مجلس شورای اسلامی از سوی شورای نگهبان اعلام نشده ، حمله به این ارگان نظارتی کلیک خورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری اقتدار ملارد، در حالی که بررسی صلاحیت داوطلبان مجلس شورای اسلامی هنوز اعلام نشده است، کانال تلگرامی منسوب به یکی از نامزدهای اصلاح طلب در غرب استان تهران در پیامی اعلام داشته در صورت رد صلاحیت توسط شورای نگهبان به مقام معظم رهبری شکوائیه خواهد نوشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اقتدار ملارد,

کانال تلگرامی این نامزد اصلاح طلب انتخابات مجلس شورای اسلامی در پیامی با خطاب قرار دادن مقام معظم رهبری با لحنی کنایه آمیز نوشت : ((درخواست دکتر ..... از مقام معظم رهبری: رهبر ما هم باشید.))

,

در ادامه این پیام با توهین آشکار به شورای نگهبان آمده است: ((رهبر ما هم باشید و در مقابل ضایع شدن حق ما و مردم توسط ................. ، از مظلوم دفاع کنید .))

,

این جملات با جمله (( این متن درحال آماده سازی است )) پایان می یابد.

,

2112

, 2112,

انتشار این پیام در روز اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان مجلس شورای اسلامی و قبل از انتشار و اعلام نتایج، نمی تواند نشانه خوبی باشد.در حالی این پیام توسط شبکه تلگرامی منتسب به این نامزد اصلاح طلب منتشر و پخش می شود که شورای نگهبان مرجع قانونی بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات می باشد.

,

توهین ،تهمت ، افترا و فشار های سیاسی جزئی از برنامه دشمن در خصوص شورای نگهبان است که متاسفانه این روز ها با همراهی خواسته و یا ناخواسته برخی از نامزد های انتخاباتی دنبال می شود .

,

این در حالی است که یکی از نمونه حمایت های حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه) از شوراى نگهبان را مى‌توان در پیام ایشان در تاریخ 25 اردیبهشت 63 (پس از جوسازى شدید علیه شوراى نگهبان و عملکرد آن در ابطال چند حوزه‌ی انتخابیه) مشاهده نمود.

,

امام (رحمت الله علیه) در این پیام خویش، پیامدهای ناروا و اسف‌بار جوسازی علیه شورای نگهبان در انتخابات را با بیرون راندن فقها از مجلس مشروطه مقایسه کرده‌اند و تضعیف و تخریب شورای نگهبان را خطرناک و سرآغاز انحرافات در کشور دانسته‌اند:«من به این آقایان هشدار مى‌دهم که تضعیف و توهین به فقهاى شوراى نگهبان امرى خطرناک براى کشور و اسلام است. همیشه انحرافات به تدریج در یک رژیم وارد مى‌شود و در آخر، رژیمى را ساقط مى‌نماید. لازم است همه به طور اکید به مصالح اسلام و مسلمین توجه کنیم و به قوانین، هرچند مخالف نظر و سلیقه‌ی شخصى‌مان باشد، احترام بگذاریم و به این جمهورى نوپا که مورد هجوم قدرت‌ها و ابرقدرت‌هاست وفادار باشیم.در خاتمه باید بگویم که حضرت آقایان فقهاى شوراى نگهبان را با آشنایى و شناخت تعیین کردم و احترام به آنان و حفظ مقامشان را لازم مى‌دانم و امید آن دارم که این نحو امور تکرار نشود و به شوراى نگهبان تذکر مى‌دهم که در کار خود استوار باشید و با قاطعیت و دقت عمل فرمایید و به خداى متعال اتکا کنید. از خداوند تعالى عنایت و رحمت براى ملت عزیز را خواستارم.»

,

درحالی که نامزد های انتخابات مجلس شورای اسلامی در اولین مرحله باید تابع قانون جمهوری اسلامی ایران باشند به نظر می رسد برخی به دنبال تضعیف ارکان قانون کشور به خصوص شورای نگهبان که وظیفه نظارت و بررسی صلاحیت ها را دارد ، هستند.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه