اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

یک سوم کاندیداهای مجلس در شازند تایید صلاحیت شدند

یک سوم کاندیداهای مجلس در شازند تایید صلاحیت شدند
بر اساس جدول زمانبندی برگزاری انتخابات، روز گذشته مهلت مرحله دوم بررسی وضعیت تایید یا عدم تایید صلاحیت کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از سوی هیئت نظارت استان به پایان رسید
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، روز گذشته مهلت بررسی وضعیت تایید یا عدم تایید صلاحیت کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از سوی هیئت نظارت استان به پایان رسید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شازند ما,

, ,

بر اساس  اخبار واصله، یک سوم کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه شهرستان شازند تایید صلاحیت شدند.

,

 

,

از تعداد 45 نفر ثبت نام کننده از حوزه انتخابیه شازند، 10 نفر رد صلاحیت، 19 نفر عدم احراز صلاحیت، 15 نفر تایید صلاحیت شدند و 1 نفر نیز انصراف داده است.

,

 

,

بر اساس جدول زمانبندی انتخابات داوطلبانی که صلاحیت شان در هیات‌های اجرایی احراز نشده از امروز 27 دی ماه به مدت چهار روز مهلت دارند تا شکایات خود را به هیات نظارت استان تحویل دهند و از 29 دی ماه تا 20 روز به شکایات آنها رسیدگی خواهند کرد.

,

 

,

مهلت دریافت شکایت از داوطلبان احراز صلاحیت نشده و اظهار نظر قطعی و نهایی شورای نگهبان در خصوص همه داوطلبان و اعلام آن به وزارت کشور 20 روز است که از 27 دی تا 16 بهمن ادامه می یابد.

مدت دریافت شکایت از داوطلبانی که در روند مراحل قبلی تایید شده اند اما شورای نگهبان نظر به رد صلاحیت آنان دارد 3 روز است که از 17 تا 19 بهمن انجام خواهد شد.همچنین مهلت رسیدگی به شکایت داوطلبان در شورای نگهبان و اعلام آن به وزارت کشور 7 روزه از 20 تا 26 بهمن است.

زمان اعلام قطعی اسامی نامزدها به مراکز حوزه های انتخابیه ازجانب وزارت کشور نیز روز 27 بهمن خواهد بود. جمع بندی، تهیه، تنظیم و انتشار آگهی اسامی نامزدها نیز ازجانب فرمانداران مراکز حوزه های انتخابیه 28 بهمن انجام می شود. طبق این جدول زمانبندی ، مدت تبلیغات انتخاباتی نامزدها و طرفدارانشان 7 روز از 29 بهمن تا 5 اسفند تعیین شده است.

بر اساس این گزارش تبلیغات انتخاباتی نامزدها و طرفدارانشان از 6 اسفند 1394 ممنوع می شود. سرانجام 7 اسفند روز اخذ رای از واجدان شرایط به استناد تبصره های 3 و 5 ماده 10 قانون انتخابات خواهد بود.

,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه