logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

افزایش تولید و پرورش ماهی در قفس، گامی موثر برای توسعه اقتصاد مقاومتی در مازندران است

افزایش تولید و پرورش ماهی در قفس، گامی موثر برای توسعه اقتصاد مقاومتی در مازندران است
پرورش ماهی در قفس را‌هکاری برای افزایش تولیدات شیلاتی و گامی موثر برای توسعه اقتصاد مقاومتی در مازندران است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دریاسر، استان مازندران از جمله استان‌های کشور است که در آن، در کنار کشاورزی به صنعت شیلاتی به‌ویژه پرورش ماهی در قفس توجه شده‌است.

افزایش تولید و پرورش ماهی در قفس، گامی بزرگ در توسعه اقتصاد مقاومتی در مازندران است.

پرورش ماهی در قفس را‌هکاری برای افزایش تولیدات شیلاتی، ارتقاء سرانه مصرف ماهی و حفظ ذخایر آبزیان دریای خزر به شمار می رود.

نیکو کلاری جانباز 70 درصد و تولید کننده ماهیان خاویاری و پرورش ماهی در قفس در گفت‌وگویی اظهار کرد: مجموعه پرورش ماهی در قفس کلارگستر در بخش کلارآباد کار خود را از سال 88 با چهار قفس در دریا آغاز کرد و هم اکنون با 34 استخر توانست با پرورش ماهیان خاویاری با وزن 25 الی 30 کیلوگرم تولید را به هزار تن در سال برساند.

وی با اشاره به اینکه با افزایش قفس در دریا و راه‌اندازی استخر در خشکی این ظرفیت به 30 هزار تن در سال افزایش پیدا خواهد کرد، افزود: با همکاری کارشناسان شیلات در این مجموعه کار پرورش ماهیان کپور، آزاد، خاویاری و تحقیقات بر روی ماهی سفید دریای خزر در قفس آغاز شده‌است.

سیدابراهیم هاشمی فرماندار عباس‌آباد هم در گفت‌وگویی خاطرنشان کرد: دولت برای تحقق اقتصاد مقاومتی و خروج کشور از اقتصاد وابسته به نفت و تک محصولی و با اتکا به ظرفیت‌های بومی برای تولید ثروت تلاش می کند.

وی ادامه داد: طبق نظر کارشناسان اگر بخشی از ظرفیت‌های دریای خزر برای پرورش ماهیان خاویاری در قفس تحقق یابد، درآمد سه الی چهار برابری نفت برای کشور حاصل خواهد شد.

خانم مهندس صائمیان کارشناس شیلات گفت: در حال حاضر در این مجموعه یک سری از ماهیان خاویاری برای تعیین جنسیت جداسازی شدند و به علت سازگاری آب دریا با محیط زندگی‌شان تا چهار سال آینده می توانیم به استحصال خاویار در این مرکز اقدام کنیم.

گزارش از احمدرضا رستگار

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دریاسر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه