به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مرصاد، شب جمعه هفته گذشته (۱۸ بهمن) بود که خبر مفقود شدن پنج مرزبان ایرانی در منطقه مرزی جگیگور در استان سیستان و بلوچستان شنیده شد و تنها یک روز پس از آن بود که گروهک موسوم به جیش العدل با انتشار تصاویری از این ۵ مرزبان مسئولیت ربودن آنها را بر عهده گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, مرصاد,این ۵ مرزبان ایرانی پس از ربوده شدن به کشور پاکستان منتقل شده اند و در حال حاضر تلاش ها و اقدامات بی وقفه ای برای بازگرداندن آنها به کشورمان در حال انجام است.
,این اقدام صورت گرفته از سوی گروهک های وابسته به قدرت های غربی واکنش های مختلفی را از سوی مردم و مسئولان در پی داشته است، علمای اهل سنت استان کرمانشاه نیز در گفتگوهای جداگانه، ضمن محکومیت این اقدام، خواستار آزاد کردن ۵ مرزبانان ایرانی شدند.
,پیام ائمه جمعه اهل سنت شهرستان روانسر در محکوم کردن اقدام تروریستی گروهک های آمریکایی
, پیام ائمه جمعه اهل سنت شهرستان روانسر در محکوم کردن اقدام تروریستی گروهک های آمریکایی, پیام ائمه جمعه اهل سنت شهرستان روانسر در محکوم کردن اقدام تروریستی گروهک های آمریکایی, پیام ائمه جمعه اهل سنت شهرستان روانسر در محکوم کردن اقدام تروریستی گروهک های آمریکایی,به گزارش مرصاد، ائمه جمعه شهرستان روانسر در پیامی اعلام کردند: این اقدام گروهک جیش العدل که در واقع باید آنها را جیش الغرب نامید، حرکتی غیر انسانی است و به شدت از جانب ما محکوم است.
,در این پیام آمده است: ربوده شدن سربازان ایران اسلامی بدست گروهک جیش العدل یک حرکت قهری و بدور از انسانیت است که بنام عدالت و حمایت از اهل سنت انجام گرفته است.
,این پیام می افزاید: این مسئله را هیچ مذهب و آئینی قبول نخواهد کرد و پیروان دین اسلام اعم از شیعه و سنی این عمل را محکوم خواهند کرد و خواستار آزادی این سربازان هستند.
,امام جمعه اهل تسنن شهرستان سرپل ذهاب در گفتگو با بازی دراز، عمل تروریستی گروهک جیش العدل در ربودن ۵ تن از سربازان و دیده بانان مرزبانی کشورمان در منطقه جکیگور استان سیستان و بلوچستان را محکوم و اظهار داشت: ما جامعه اهل تسنن این اقدام ناجوانمردانه را محکوم می کنیم و اعلام می کنیم که با تمام وجود از تمامیت ارضی کشور و نیروهای آن دفاع خواهیم کرد.
ماموستا ملا رشید ثنایی افزود: هرچند امروز ایران در منطقه ای قرار گرفته است که کشورهای اطراف آن تا حدودی نا امن هستند، ولی این عمل و فعالیت های تروریستی در منطقه نشان از نا امنی ایران ندارد و ما مطمئن هستیم پشت این اقدامات تروریستی حمایتهای آمریکا و صهیونیسم وجود دارد.
وی در ادامه تصریح کرد: این گروهک معاند باید بداند که ما هیچگاه آنها را به عنوان جیش العدل نمی شناسیم، بلکه آنها با اقدامات ناجوانمردانه ای که انجام داده اند بهتر است نام خود را به جیش الظلم تغییر دهند.
امام جمعه اهل سنت سرپلذهاب در پایان گفت: ما به این گروهک تروریستی اعلام می کنیم هیچگاه حاضر به مذاکره با آنها نیستیم، چرا که طرف ما مسئولان پاکستانی هستند و در همین راستا از آنها انتظار داریم در جهت آزاد سازی سربازان ما اقدامات لازم را انجام دهند.
ربوده شدن مرزبانان ایرانی از جانب جامعه اهل سنت به شدت محکوم است
عضو شورای روحانیت شهرستان جوانرود درگفتگو با جوانرود هوال، ربوده شدن سربازان مرزبانی در شرق کشورمان را محکوم و خواستار آزادی آنان شد.
ماموستا ملا هادی زکایی اظهار داشت: این گونه اعمال غیر قابل توجیه و از نظر انسانی، دینی، اخلاقی و قواعد بین المللی امری ناپسند و نکوهیده است و هیچ دلیل قابل توجیهی برای آن وجود ندارد.
وی گفت: خانواده های این سربازان هم اکنون نگران و چشم انتظار فرزندان خود بوده و اگر پای اعتقاد و انسانیت در میان باشد این گروهک باید نسبت به بازگرداندن این فرزندان به خانواده های نگران آنان اقدام کنند.
ماموستا زکایی در پایان از مسئولین امر خواست از تلاش و پیگیری های لازم در زمینه آزادی این ۵ مرزبان بی گناه دست برنداشته و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.
اقدام گروهک جیش العدل در راستای تفرقه افکنی میان مسلمانان انجام شده است
امام جمعه اهل تسنن شهرستان سرپل ذهاب در گفتگو با بازی دراز، عمل تروریستی گروهک جیش العدل در ربودن ۵ تن از سربازان و دیده بانان مرزبانی کشورمان در منطقه جکیگور استان سیستان و بلوچستان را محکوم و اظهار داشت: ما جامعه اهل تسنن این اقدام ناجوانمردانه را محکوم می کنیم و اعلام می کنیم که با تمام وجود از تمامیت ارضی کشور و نیروهای آن دفاع خواهیم کرد.
,ماموستا ملا رشید ثنایی افزود: هرچند امروز ایران در منطقه ای قرار گرفته است که کشورهای اطراف آن تا حدودی نا امن هستند، ولی این عمل و فعالیت های تروریستی در منطقه نشان از نا امنی ایران ندارد و ما مطمئن هستیم پشت این اقدامات تروریستی حمایتهای آمریکا و صهیونیسم وجود دارد.
,وی در ادامه تصریح کرد: این گروهک معاند باید بداند که ما هیچگاه آنها را به عنوان جیش العدل نمی شناسیم، بلکه آنها با اقدامات ناجوانمردانه ای که انجام داده اند بهتر است نام خود را به جیش الظلم تغییر دهند.
,امام جمعه اهل سنت سرپلذهاب در پایان گفت: ما به این گروهک تروریستی اعلام می کنیم هیچگاه حاضر به مذاکره با آنها نیستیم، چرا که طرف ما مسئولان پاکستانی هستند و در همین راستا از آنها انتظار داریم در جهت آزاد سازی سربازان ما اقدامات لازم را انجام دهند.
,ربوده شدن مرزبانان ایرانی از جانب جامعه اهل سنت به شدت محکوم است
, ربوده شدن مرزبانان ایرانی از جانب جامعه اهل سنت به شدت محکوم است, ربوده شدن مرزبانان ایرانی از جانب جامعه اهل سنت به شدت محکوم است, ربوده شدن مرزبانان ایرانی از جانب جامعه اهل سنت به شدت محکوم است,عضو شورای روحانیت شهرستان جوانرود درگفتگو با جوانرود هوال، ربوده شدن سربازان مرزبانی در شرق کشورمان را محکوم و خواستار آزادی آنان شد.
, عضو شورای روحانیت شهرستان جوانرود درگفتگو با جوانرود هوال، ربوده شدن سربازان مرزبانی در شرق کشورمان را محکوم و خواستار آزادی آنان شد.,ماموستا ملا هادی زکایی اظهار داشت: این گونه اعمال غیر قابل توجیه و از نظر انسانی، دینی، اخلاقی و قواعد بین المللی امری ناپسند و نکوهیده است و هیچ دلیل قابل توجیهی برای آن وجود ندارد.
, ماموستا ملا هادی زکایی اظهار داشت: این گونه اعمال غیر قابل توجیه و از نظر انسانی، دینی، اخلاقی و قواعد بین المللی امری ناپسند و نکوهیده است و هیچ دلیل قابل توجیهی برای آن وجود ندارد. ,وی گفت: خانواده های این سربازان هم اکنون نگران و چشم انتظار فرزندان خود بوده و اگر پای اعتقاد و انسانیت در میان باشد این گروهک باید نسبت به بازگرداندن این فرزندان به خانواده های نگران آنان اقدام کنند.
, وی گفت: خانواده های این سربازان هم اکنون نگران و چشم انتظار فرزندان خود بوده و اگر پای اعتقاد و انسانیت در میان باشد این گروهک باید نسبت به بازگرداندن این فرزندان به خانواده های نگران آنان اقدام کنند.,ماموستا زکایی در پایان از مسئولین امر خواست از تلاش و پیگیری های لازم در زمینه آزادی این ۵ مرزبان بی گناه دست برنداشته و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.
, ماموستا زکایی در پایان از مسئولین امر خواست از تلاش و پیگیری های لازم در زمینه آزادی این ۵ مرزبان بی گناه دست برنداشته و اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهند.,اقدام گروهک جیش العدل در راستای تفرقه افکنی میان مسلمانان انجام شده است
, اقدام گروهک جیش العدل در راستای تفرقه افکنی میان مسلمانان انجام شده است, اقدام گروهک جیش العدل در راستای تفرقه افکنی میان مسلمانان انجام شده است, اقدام گروهک جیش العدل در راستای تفرقه افکنی میان مسلمانان انجام شده است,امام جمعه شمشیر نیز در گفتگو با هزار ماسوله، ربوده شدن پنج مرزبان ایرانی در مرزهای پاکستان توسط گروهی که خود را جیشالعدل معرفی کردند را به شدت محکوم کرد.
ماموستا ملا امید گفت: چنین اعمال غیراخلاقی وغی انسانی را در هر کجای دنیا اتفاق افتد محکوم است و امیدواریم که این مرزبانان ایرانی هرچه زودتر به وطن و نزد خانوادههایشان بازگردانده شوند.
امام جمعه شمشیر نیز در گفتگو با هزار ماسوله، ربوده شدن پنج مرزبان ایرانی در مرزهای پاکستان توسط گروهی که خود را جیشالعدل معرفی کردند را به شدت محکوم کرد.
,ماموستا ملا امید گفت: چنین اعمال غیراخلاقی وغی انسانی را در هر کجای دنیا اتفاق افتد محکوم است و امیدواریم که این مرزبانان ایرانی هرچه زودتر به وطن و نزد خانوادههایشان بازگردانده شوند.
,]
ارسال دیدگاه