بهزادی تا ابد همسایه احدی و حجازی شد
پیشکسوت فوتبال ایران امروز در آرامگاه ابدی خود به خاک سپرده می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پیکر همایون بهزادی بعد از تشییع در ورزشگاه شهید شیرودی به قطعه نام آوران بهشت زهرا منتقل می شود. او در این قطعه همسایه دیوار به دیوار رضا احدی خواهد بود که چند روز قبل فوت شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,همچنین ناصر حجازی از همدوره های بهزادی نیز در نزدیکی او به سر می برد.
,علی کریمی در حاشیه مراسم تشییع پیکر همایون بهزادی در جمع هواداران اظهار داشت: خدا بهزادی را رحمت کند. او یکی از اسطورههای پرسپولیس بوده و همیشه در قلب پرسپولیسیها جای دارد. از این پس نام بهزادی برای همیشه زنده خواهد ماند.
,محمد مایلیکهن نیز که در مراسم تشییع پیکر بهزادی شرکت کرده بود، عنوان کرد: جای تأثر دارد که این پیشکسوت عزیر را از دست دادیم. این ضایعه را به خانواده بهزادی و جامعه ورزش تسلیت میگویم و امیدوارم روحش با ائمه اطهار محشور شود.
,وی در خصوص اظهارات روز گذشته علی کفاشیان مبنی بر اینکه تیم فوتبال امید مانند مورچهای است که از دیوار مدام بالا میرود و به پایین میافتد، اما بالاخره به هدفش میرسد، گفت: فکر نمیکنم جای این صحبتها اینجا باشد. کفاشیان صحبتی کرده که به من مربوط نیست. الان تمرکز ندارم که بخواهم صحبتی انجام دهم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه