به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه غیور عضو شورای شهر مشهد در گفتگو با خبرنگار گوهرشادنیوز، در خصوص آخرین اطلاعات بودجه 95 اختصاصی به حوزه زنان، گفت: سه شنبه گذشته آلبوم بودجه سال آینده را تحویل گرفتیم که بعد از ارسال به کمسیون های تخصصی و انجام بررسی های لازم، جزئیات را به اطلاع شهروندان می رسانیم.
عضو شورای شهر مشهد، از افزایش 200 میلیاردی بودجه 95 خبر داد و گفت: 9800 هزار میلیارد ریال بودجه پیش بینی شده سال آینده است که نسبت به سال گذشته افزایش نسبتاً خوبی داشته که امیدواریم، با بررسی هایی که روی کلیات و جزئیات آن انجام می شود، درصد مناسبی را به حوزه زنان اختصاص داده شود.
غیور با اشاره به اینکه توجه ویژه ای به تجهیز پارک بانوان داریم، افزود: در این میان تجهیز و تکمیل بوستان ریحانه به عنوان اولین و بزرگترین پارک تخصصی بانوان را در دستور کار داریم. هرچند این پارک سال گذشته با اعتباری بالغ بر هفت میلیارد تومان به بهره برداری رسید، اما تکمیل و تجهیز آن بودجه اختصاصی را می طلبد.
وی ادامه داد: بازارچه ها، ورودی ها و امکانات رفاهی _تفریحی بوستان ریحانه بخش هایی است که در اختصاص بودجه 95 به آن توجه می کنیم.
عضو شورای شهر مشهد، با بیان اینکه اختصاص ردیفی از بودجه در راستای توانمند سازی زنان حاشیه شهر را نیز در دستور کار داریم و اظهار داشت: کارگروهایی را برای بررسی این قضیه تشکیل دادیم تا زنان سرپرست خانوار و زنانی که نیاز به کار دارند را به سمت مشاغل خانگی سوق دهیم.
غیور تصریح نمود: توسعه تاکسی بیسیم بانوان یکی دیگر از برنامه هایی است سال آینده در حوزه زنان دنبال می کنیم. در حال حاضر تنها چهل دستگاه فعال هستند که عدم توسعه آن مشکلی اساسی است که برای حل آن باید گامی اساسی برداشت.
انتهای پیام/رض
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه