logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

امام جمعه اندیشه:

نقد ائمه جمعه خارج از وظایفشان نیست/ بیان نقاط ضعف آقایان را ناراحت می‌کند

نقد ائمه جمعه خارج از وظایفشان نیست/ بیان نقاط ضعف آقایان را ناراحت می‌کند
امام جمعه شهر اندیشه اظهار داشت: نقد یعنی بیان نقاط قوت و ضعف و آنها در ظاهر می‌گویند که ما مخالف نقد نیستیم اما وقتی ائمه جمعه نقاط ضعف را بیان می‌کنند آقایان ناراحت شده و جبهه می‌گیرند و البته نقد منصفانه طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید با زبان تکریم بیان شود و توهینی در بیان نقد وجود نداشته باشد و از نظر اخلاق نیز قرآن به ما سفارش می‌کند که به بهترین شکل و با زبان تکریم مجادله و نقد کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری راه مبین، سید علی مروج امام جمعه شهراندیشه در مصاحبه اختصاصی با پایگاه خبری راه مبین، درباره ضرورت بیان نقد منصفانه از دولت و دستگاه حاکمیتی در تریبون نماز جمعه گفت: بنده در خطبه‌های نماز جمعه بارها تأکید کردم که مسئولین باید در چارچوب قانون به مسئولیت خودشان عمل کنند و در کارهای دیگر دستگاه‌ها و مسئولیتها دخالت نکند.
امام جمعه اندیشه افزود: نماینده مجلس وظیفه‌اش قانون‌گذاری است و در موضوعات اجرایی وعده‌ای نباید بدهد، دستگاه اجرایی و دولت نیز نباید در امورات تصمیم گیری و نظارتی نظیر شورای نگهبان دخالت کند و دستگاه قضایی می‌بایست با هرکسی که تخطی در کارهای وی محرز است برخورد قانونی کند.
مروج گفت: هرکس با ولایت زاویه پیدا کند از چشم مردم می‌افتد و مردم حساسیت خاصی به ولایت و جایگاه‌های منتصب به ولایت فقیه نظیر تریبونهای نماز جمعه دارند و هرکس بخواهد با این جایگاه در بیوفتد با طرد شدن از سوی مردم مواجه می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری راه مبین,
,
,


سید علی مروج تصریح کرد: ممکن است کسانی نیز برای اینها کف بزنند و تشویقشان کنند اما چیزی که کاملأ مشهود است این است که زاویه پیدا کردن با ولایت و جایگاه ولایت، خشم مردم را به دنبال دارد.
امام جمعه شهر اندیشه اظهار داشت: نقد یعنی بیان نقاط قوت و ضعف و آنها در ظاهر می‌گویند که ما مخالف نقد نیستیم اما وقتی ائمه جمعه نقاط ضعف را بیان می‌کنند آقایان ناراحت شده و جبهه می‌گیرند.
مروج بیان کرد: البته نقد منصفانه طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید با زبان تکریم بیان شود و توهینی در بیان نقد وجود نداشته باشد و از نظر اخلاق نیز قرآن به ما سفارش می‌کند که به بهترین شکل و با زبان تکریم مجادله و نقد کنیم.
امام جمعه اندیشه گفت: نماز جمعه، نماز عبادی-سیاسی است و ائمه جمعه در خطبه‌های دوم نماز جمعه که خطبه‌ی سیاسی است بر حسب وظیفه‌ ذاتی خود نسبت به نقد دستگاه حاکمیتی و دولت در امورات مختلف مطالبی را بیان می‌کنند تا مسئولین راه صحیح را بیشتر در پیش گیرند و گره‌ای از مشکلات مردم گشوده شود و بیان نقد ائمه جمعه خارج از وظایفشان نیست.

,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه