logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  2. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  3. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  4. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  5. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  6. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  7. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  8. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  9. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  10. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  11. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  12. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  13. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  14. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  15. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  16. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  17. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  18. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  19. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  20. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری تاکید کرد

لزوم هدفمندی ارتباط بین مسجد و جوانان

لزوم هدفمندی ارتباط بین مسجد و جوانان
نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری گفت: لازم است ارتباط بین مساجد و جوانان سازمان‌یافته و هدفمند باشد و باید برای حضور جوانان در مساجد عرصه، مشوق و فضاهای لازم را ایجاد شود تا جوانان و نوجوانان به سمت مساجد کشیده شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز، حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری اظهار کرد: لازم کمیسیون‌هایی که از ائمه جماعات و نماینده‌های بخش‌های مختلف تشکیل شده‌اند ایجاد شود.

نکونام تصریح کرد: در برخی از مساجد هیئت‌های امنا سال‌هاست که راکد مانده و هیچ عملکرد مناسبی ندارند از همین‌رو باید نسبت به تغییر آن‌ها اقدام شود.

وی با بیان اینکه حکم هیئت‌های امنا که از سوی سازمان اوقاف و امور خیریه صادر می‌شود بصورت 6 ماهه و آزمایشی بوده و اگر عملکرد مناسبی داشتند این حکم تمدید شده و در مرحله بعد یک ساله و سپس دوساله خواهد بود.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: این که در برخی از محله‌های نوساز هنوز مسجدی وجود ندارد  و این به عنوان مشکلی بزرگ مطح است، اما امیداریم در آینده تدابیر لازم قبل از ساخت  شهرک در نظر گرفته شود.


نکونام حضور جوانان و نوجوانان در مساجد را لازم و ضروری عنوان و گفت: در بحث حضور جوانان و نوجوانان در مساجد دو گروه حساسیت نشان می‌دهند دوستان کشور در این راستا موافق حضور جوانان بوده و دشمنان اسلام خواهان دوری جوانان از مسجد هستند.

امام جمعه شهرکرد افزود: لازم است ارتباط بین مساجد و جوانان سازمان‌یافته و هدفمند باشد و  باید برای حضور جوانان در مساجد عرصه، مشوق و فضاهای لازم را ایجاد شود تا جوانان و نوجوانان به سمت مساجد کشیده شوند.

وی با بیان اینکه حضور جوانان در مساجد به دغدغه بزرگی تبدیل شده است اضافه کرد: به همین منظور برای افزایش این حضور در مساجد طرحی مطرح شده است که هدف  آن استحکام و افزایش پیوند میان جوانان و نوجوانان با مساجد است.

نماینده ولی‌فقیه در چهارمحال و بختیاری یادآور شد: تعداد مساجدی که در این طرح به عنوان پایلوت در نظر گرفته شده است  ۵۰ مسجد بوده و برای هر شهر یک مسجد انتخاب می‌شود که طرح در آن اجرا خواهد شد.


امام جمعه شهرکرد متولی مالی این طرح را سازمان تبلیغات اسلامی عنوان و ادامه داد: متولی اجرای طرح یک جمع هماهنگ و متشکل از افراد و سازمان‌های دخیل در امر نماز است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه