اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ضرغامی‌بانمایندگان‌بختیاری مجلس دیدار کرد

ضرغامی‌بانمایندگان‌بختیاری مجلس دیدار کرد
نماینده مردم مسجد سلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل گفت: در دیداری که با آقای ضرغامی جهت پیگیری ماجرای سریال سرزمین کهن داشتیم، ایشان پذیرفت که این سریال ایراداتی دارد و باید دقت بیشتری بخصوص در دیالوگ‌های آن می‌شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، اسماعیل جلیلی نماینده مردم شهرستان‌های مسجد سلیمان، لالی، اندیکا و هفتکل در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: شب گذشته جلسه‌ای با حضور سیدعزت‌الله ضرغامی رئیس سازمان صدا و سیما، نمایندگان شهرهای دزفول، شوشتر، لردگان، الیگودرز، لنجان و بنده به منظور پیگیری ماجرای اهانت سریال سرزمین کهن به بختیاری‌ها برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی ادامه داد: در این جلسه پیرامون نقش‌آفرینی قومیت بختیاری‌ها در تاریخ کشورمان گفت‌وگو شد و ضرورت اتحاد و انسجام در شرایط فعلی کشور مورد توجه قرار گرفت. از آنجا که ایران از اقوام مختلف تشکیل شده و انسجام و پایداری کشور بر شرایط فعلی که سایر کشورها به دنبال توسعه هستند، جزء اولویت‌ها مطرح شد و آقای ضرغامی اعلام کرد که کارگروهی برای بررسی ماجرا به جنوب کشور اعزام شده است و تا روشن شدن ماجرا و رسیدن به نتیجه نهایی پخش این سریال متوقف است.

جلیلی خاطرنشان کرد: همچنین آقای ضرغامی پذیرفت که این سریال ایراداتی دارد و باید دقت بیشتری بخصوص در دیالوگ‌ها می‌شده است. هر چند که کارگردان اعلام کرده بود که قصد توهین نداشته و چون دیالوگ‌ها با عتاب و خطاب بیان شده سوءتفاهم روی داده است.

وی تصریح کرد: نمایندگان مجلس نیز در این جلسه اعلام کردند که قوم بختیاری همواره بر همه فراز و فرود کشور حضور داشته و در زمان دفاع مقدس ۳۰ تا ۳۵ هزار شهید تقدیم جمهوری اسلامی کرده‌اند و پسندیده بود اقداماتی در جهت جریحه‌دار کردن روحیه انقلابی آنها انجام نمی شد.

وی درباره نتیجه این جلسه گفت: با توجه به عذرخواهی رئیس سازمان صدا و سیما و عوامل فنی سریال قرار شد از این به بعد از هر گونه اقدام این چنینی جلوگیری شده تا امکان سوء استفاده برای سودجویان فراهم نشود. ضمن اینکه نمایندگان این شهرها نیز با صدور پیام و یا حضوری ماجرا را برای مردم روشن خواهند کرد.

,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه